Zara, İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markasıdır. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kurulmuştur. Dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biri olan Zara 2021 yılı itibarıyla dünya genelinde 93 ülkede 3.500'ün üzerinde mağazası vardır. Türkiye'de ise 42 mağazası bulunmaktadır. Inditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketidir. Inditex grubunda Zara ile beraber; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markaları da yer almaktadır.

Hatırı sayılır derecede geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma, ürünlerdeki kalitesini müşteri memnuniyeti alanında da ortaya koymuştur. İnternet sitesi ya da mağazalardan yapılan alışverişlerle ilgili geribildirimler veya ürünler hakkında bilgi almak, şikayet belirtme gibi konuları Zara müşteri hizmetleri numarası üzerinden firmaya iletebilirsiniz.

Zara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Zara markasına ait ürünler sadece mağazalardan değil aynı zamanda internet sitesi veya mobil uygulamasından da satın alabilirsiniz. Yapılan alışverişlerle ilgili kargo bilgisi almak, iade talebinde bulunmak veya şikayet belirtmek için Zara müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak firmanın müşteri yetkilileri ile kısa sürede iletişime geçerek her konuda yardım alabilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Ayrıca Zara.com üzerinden “Canlı Destek” seçeneği ile çevrimiçi olarak müşteri yetkilileri ile görüşme yapabilirsiniz.

· Zara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 59 52

·Sabit hatlar için: 0 800 211 10 02

Zara Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Zara müşteri hizmetleri sizlere pazartesi ve cuma arası saat 8:30’dan 19:30’a kadar, cumartesi günleri saat 10:00’dan 16:00’ya kadar mesai saatleri içerisinde destek sunmaktadır.

Zara Canlı Destek hattı üzerinden pazartesi ve cuma günleri arasında saat 8:30’dan 00:00’a kadar, cumartesi günleri 10:00’dan 22:00’ye kadar müşteri yetkilileri ile görüşme yapabilirsiniz.

Zara Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Zara firmasına herhangi bir konuda yazılı olarak belge, evrak iletmek için faks hattını kullanabilirsiniz. Zara müşteri hizmetleri faks numarasına pazartesi ve cuma arası saat 8:30’dan 19:30’a kadar, cumartesi günleri saat 10:00’dan 16:00’ya kadar mesai saatleri içerisinde belge veya evraklar iletebilirsiniz.

· Zara Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0800 211 10 02

Zara Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Zara firmasının genel müdürlüğü İstanbul ili Levent ilçesinde bulunmaktadır. Ayrıca Zara’nın tescil edilmiş diğer şubeleri Ankara, Bursa ve İzmir’de bulunmaktadır.

· Zara Genel Müdürlük Telefon Numarası: (0800) 211 10 02

· Zara Genel Müdürlük Adresi: MM Plaza, Nispetiye mahallesi, Aytar caddesi, Başlık sokak, No:3 Kat:4 34340 Levent/Beşiktaş /İSTANBUL

Zara İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Zara genel müdürlük telefonu numarası üzerinden insan kaynaklarına bağlanarak başvuruda bulunabilir ve açık pozisyonlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

· Zara İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: (0800) 211 10 02

Zara Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Zara müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurarak dilek, şikayet ve isteklerinizi firmaya iletebilirsiniz. Form gönderildikten sonra müşteri yetkililerimiz sorununuz, dilek ve istekleriniz hakkında sizinle en kısa zamanda iletişime geçecektir.

· Zara Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

Zara Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Zara müşteri hizmetleri şikayet hattını arayarak firmaya dair şikayet ve bildirimde bulunabilirsiniz. Zara müşteri hizmetleri şikayet hattı pazartesi ve cuma arası saat 8:30’dan 19:30’a kadar, cumartesi günleri saat 10:00’dan 16:00’ya kadar şikayet ve sorunlarınıza çözüm sunarak sizlere destek olmaktadır.

· Zara Şikayet Hattı Telefon Numarası: 444 59 52

Editör: TE Bilisim