Hızlı geçiş sistemi (HGS), uzun mesafeli geçiş kuyrukları ve sonsuz trafik için iyi bir çözüm sunar. Her sürücünün kullanması gereken pratik bir uygulamadır. HGS etiketini ve kartını PTT şubesinden temin edebilir veya anlaşmalı banka aracılığıyla ruhsat ve kimlik ile de alınabilir. HGS müşteri hizmetleri ile kişiler, yollar ve köprülerdeki trafik bilgileri ve HGS ürünlerindeki bakiyeleri hakkında sorgulama yapabilirler.

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

HGS müşteri hizmetleri telefon numarası ile ürün bakiyesi, geçişler, otomatik ödeme talimatı gibi konularda destek alabilirsiniz. HGS müşteri hizmetleri aynı zamanda cezalar ile ilgili de bilgi vermektedir. HGS müşteri hizmetleri yetkilileriyle kısa sürede iletişim kurarak sorunlarınızı hızlıca çözebilirsiniz.

  • HGS Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 460 60 60 / 444 1 788

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDADIR?

HGS müşteri hizmetleri çalışanları ile iletişime geçmek için HGS destek merkezini 7/24 arayabilirsiniz. HGS müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vererek sizlerin her türlü sorununa her zaman çözüm bulmaktadır. Bu sayede sorun yaşadığınız her zamanda direkt HGS müşteri hizmetlerine bağlanarak mağduriyetinizi giderebilirsiniz.

  • HGS Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 00.00 – 23.59

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAKS NUMARASI NEDİR?

HGS’ye iletmeniz gereken bir belge varsa faks numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Geçiş ihlali cezaları, hatalı bilgiler, araba satışı gibi konularda HGS’ye faks üzerinden ulaşmanız gerekebilir.

  • HGS Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 312 801 04 04 / 0 312 801 05 05 / 0 312 801 06 06

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

HGS müşteri hizmetleri genel müdürlüğü Ankara, Çankaya’da bulunmaktadır. Müşteri hizmetleri ile telefonda çözülemeyen sorunlarda bu genel müdürlüğü aramak veya direkt oraya gitmek gerekir. Bunun için HGS genel müdürlüğünün iletişim bilgilerini bilmek önemlidir.

  • HGS Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 850 460 60 60
  • HGS Genel Müdürlük Adresi: İnönü Bulvarı No:14 Yücetepe Çankaya, Ankara

HGS İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

HGS insan kaynakları, daha çok mail üzerinden iletişime açık olsa da HGS müşteri hizmetleri aracılığıyla da iletişim kurulabilir. HGS’de çalışmak, iş başvurusu yapmak, politikalar vb. konularda bilgi almak için HGS insan kaynaklarını arayabilirsiniz.

  • HGS İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 444 1 788

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

HGS müşteri hizmetleri iletişim formuna ulaşmak için HGS’nin web sitesine girerek iletişim sayfasına gitmeniz gerekir. Web sitesine girdikten sonra HGS ile ilgili dilek, şikayet veya önerilerinizi mesaj şeklinde yazıp iletebilirsiniz. Geri dönüş alabilmek için bu formdaki boşlukları doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız oldukça önemlidir.

  • HGS Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

HGS’ye dair yaşadığınız her türlü sıkıntıda şikayet etmek istiyorsanız HGS müşteri hizmetleri şikayet hattını arayabilirsiniz. HGS şikayet hattı 7/24 çalışmaktadır. Sorununuzu, önerinizi veya şikayetinizi dile getirerek en kısa zamanda çözüme ulaşabilirsiniz. HGS müşteri hizmetleri numarasını arayarak yetkiliye şikayetinizi bildirerek şikayet kaydınızı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda şikayetlerle özel olarak ilgilenen bir hat varsa sizi buraya aktaracaklardır.

·         HGS Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 850 460 60 60 / 444 1 788

Editör: TE Bilisim