TurkNet Türkiye’de, altyapı varlıkları alanında hizmet sağlayıcılardan, işletim hatlarından ve internet hizmetlerinden biridir. Güvenli internet, AKN'siz internet, hız testi, ev kurulumu, modem vb. sorunları çözmek için müşteri desteğini kullanabilirsiniz. Online işlemler ve uygulamalar için de TurkNet müşteri hizmetleri destek vermektedir. Ayrıca müşteri sorularına sosyal medya hesapları üzerinden de cevap verilmektedir.

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

Türknet hakkında merak ettikleriniz, sorularınız, sorunlarınız için müşteri hizmetlerini telefonu numarasından arayabilir, müşteri temsilcisinden sorularınıza detaylı cevap alabilirsiniz. Türknet müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden her türlü satış, uygulama, çalışma, problemler vb. hakkında destek alabilirsiniz.

  • Türknet Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 212 703 43 71

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDADIR?

Türknet müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için müşteri hizmetlerini Pazar günü ve mesai saatleri dışı haricinde arayabilirsiniz. Türknet müşteri hizmetleri mesai saatleri içinde her türlü hizmeti vererek sizlerin her türlü sorununa her zaman çözüm sağlamaktadır. Ayrıca Türknet müşteri hizmetleri sesli yanıt sistemiyle de çalışmaktadır.

  • Türknet Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 09.00 – 18.00

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAKS NUMARASI NEDİR?

Türknet’e bir belge veya evrak iletmek istiyorsanız faks numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Abonelik iptal etme gibi durumlarda Türknet’in ana merkezine bazı belgeleri iletmek gerektiğinden bu faks numarasını bilmek önemlidir. Türknet hangi durumlarda faks istediğini size bildirecektir.

  • Türknet Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 212 216 55 60

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

Türknet’in genel müdürlüğü İstanbul’da Şişli semtinde yer almaktadır. Genel müdürlük daha çok müşteri hizmetlerinin çözüm bulamadığı durumlarda veya daha farklı durumların olduğu zamanlarda devreye girmektedir. Bazı durumlarda genel müdürlüğü aramak yeterliyken kimi zaman direkt kuruma gitmek gerekmektedir.

  • Türknet Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 850 288 70 01
  • Türknet Genel Müdürlük Adresi: Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul

TÜRKNET İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Türknet’in insan kaynakalrına, Türknet’te çalışmak istediğinizde, işe alım sürecin öğrenmek istediğinizde, ücret politikasına dair bilgi almak istediğinizde ulaşabilirsiniz. Ayrıca Turknet Akademi isimli özel bir platform bulunmaktadır. Buradan duyuruları takip edebilir veya kolayca iş başvurusu yapabilirsiniz. Türknet insan kaynaklarına daha çok mail üzerinden ulaşılmaktadır. Bununla birlikte müşteri hizmetlerini veya genel müdürlüğü arayıp insan kaynaklarına bağlanmak istediğinizi söylediğinizde sizi yönlendireceklerdir.

  • Türknet İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0 850 288 80 80

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

Dilek, öneri, şikayet gibi durumlarda Türknet müşteri hizmetleri iletişim formunu erb sitesinden doldurabilirsiniz. Web sitesine girdikten sonra Turknetli olup olmadığını seçip gerekli bilgileri doğru bir şekilde doldurmanız gerekir. En alta mesajınızı yazarak gönder butonuna basabilirsiniz.

  • Türknet Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

Türknet ile ilgili herhangi bir konuda sorun yaşadıysanız Türknet müşteri hizmetleri şikayet hattını arayabilirsiniz. Türknet şikayet hattı 09.00 – 18.00 saatleri arasında çalışmaktadır. Sorununuzu, önerinizi veya şikayetinizi dile getirerek en kısa zamanda çözüme ulaşabilirsiniz. Kayıtlarınızla ilgili bir şikayetiniz varsa TurkNet Şikayet Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.

  • Türknet Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 212 703 43 71
Editör: TE Bilisim