Mango, kadın giyiminin yanı sıra çoğu mağazada erkek ve çocuk moda kıyafetlerinin de üreticisidir ve tasarımları her zaman kaliteyi yükseltmeyi ve ayırt edici olmayı başarmıştır. Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunmakta, internet üzerinden satış da yapmakta ve Mango müşteri hizmetleri ile müşterilere oldukça fazla konuda yardımcı olmaktadır.

MANGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

Mango müşteri hizmetlerinin telefonu numarası aracılığıyla merak ettiğiniz her konuda bilgi alabilir, müşteri temsilcisinden sorularınıza detaylı bir şekilde cevaplamasını isteyebilirsiniz. Mango müşteri hizmetleri telefon numarası ile veya çağrı merkezinden destek alarak sorunlarınıza kısa süre içinde çözüm bulabilir ve mağduriyetinizi giderebilirsiniz.

  • Mango Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 211 64 70

MANGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDADIR?

Mango müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için müşteri hizmetlerini mesai saatleri içinde arayabilirsiniz. Mango müşteri hizmetleri bu mesai saatleri içinde hizmet vererek sizlerin her türlü sorununa her zaman çözüm bulmaktadır. Hafta içi her gün mesai saatleri için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

  • Mango Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 10.00 – 22.00

MANGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAKS NUMARASI NEDİR?

Mango firmasına faks üzerinden ulaşarak belge iletmeniz mümkündür. İşe alım durumlarında, herhangi bir yazılı belge iletmeniz gerektiğinde veya evrak göndererek taleplerinizi bildirmeniz gerektiğinde bu faks numarasını kullanabilirsiniz.

  • Mango Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 850 211 64 70

MANGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

Mango genel merkezi İstanbul şehrinin Beyoğlu semtinde yer almaktadır. Eğer müşteri hizmetleri ile sorunlarınızı çözemediyseniz veya genel merkeze gitmeniz gerekiyorsa bu adrese gitmelisiniz. Ayrıca genel müdür ile doğrudan görüşmek için de direkt merkeze gidebilirsiniz.

  • Mango Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 850 211 64 70
  • Mango Genel Müdürlük Adresi: Katip Çelebi Mah. Hasnun Galip Sk. No:12 K:6  Beyoğlu, İstanbul

MANGO İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Mango içinde bir çalışan olarak yer almak istiyorsanız insan kaynaklarını arayarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Mango insan kaynakları işe alımlar, politikalar, çalışma koşulları, açık pozisyonlar gibi konularda size en doğru bilgiyi sağlayacaktır. Mango insan kaynaklarına ulaşmak için doğrudan müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Yetkiliye, insan kaynaklarına ulaşmak istediğinizi söylediğinizde sizi aktaracaktır.

  • Mango İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0 850 211 64 70

MANGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

Mango ile iletişim formundan iletişim kurmak da mümkündür. Dilek, istek, şikayet, işe alım vb. konularda iletişim formunu doldurabilirsiniz. Mango ile iletişim formu üzerinden iletişim kurmak için Mango’nun resmi web sitesine girmeniz gerekir. Burada bulunan Contact kısmından ilgili kategoriyi seçerek ve gerekli bilgileri doldurarak iletişim kurabilirsiniz.

  • Mango Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

MANGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

Mango müşteri hizmetleri şikayet hattını arayarak Mango ile ilgili her türlü şikayetinizi dile getirebilirsiniz. Mango şikayet hattını 10.00 – 22.00 saatleri arasında arayarak her türlü bildirimde bulunabilirsiniz. Sorununuzu, önerinizi veya şikayetinizi dile getirerek en kısa zamanda çözüme ulaşabilirsiniz. Bunun için yine Mango müşteri hizmetleri telefon numarasını kullanabilir ve yetkiliye şikayette bulunmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

  • Mango Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 850 211 64 70
Editör: TE Bilisim