Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerinde konuştu. Erdoğan, "Geçmişteki hiç bir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. Karşımıza sadece koca bir boşluk çıkıyor." dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar ise şöyle:

Temizlik, mesafe ve maske kurallarına riayet ederek yürüttüğümüz kongrelerimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor. Ülkemize ve milletimize hizmet heyecanımızı yenilediğimiz kongrelerimizi, demokrasi şölenlerine çeviren kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Bizim siyasetimizin temelinde elbette asırlardır elden ele aktarılarak bugünlere ulaşan bir büyük dava vardır. Milletimize hizmetkarlığımızı, ülkemizi daha çok güçlendirerek refahı daha çok artırarak gösteriyoruz.

AK Parti kadroları gece gündüz çalışmıştır. Hiçbir sıfat, hiçbir konum manevi huzurdan daha büyük değildir, olamaz.

Partimizin tüm kademelerinde gerek vazifelerine devam eden gerekse yeni görev üstlenen kardeşlerimizden bu anlayışla çok daha verimli çalışmalar bekliyoruz.

"2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ"

Ülkemizin tarihi bir atılımın içinden geçtiği şu dönemde milletimizle olan gönül bağımızı güçlendirerek yürüttüğümüz mücadeleyi zafere ulaştıracağız. Bunun için 2023 seçimleri çok önemlidir. O zamana kadar gönlünü kazanmadık vatandaşımız bırakmamanızı istiyorum.

Kalbini Türkiye düşmanlarına kiralamış kesimler, buldukları her fırsatta Türkiye'ye saldırıyor. Bunların hiç birine boyun eğmedik eğmeyeceğiz.

Çocuklarımıza 2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiye'yi miras bırakmak için daha çok çalışmamız, daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Bu süreçte rabiamıza daha sıkı sahip çıkmak zorundayız.

'İman varsa imkan da vardır' diyerek her türlü zorluğa, yokluğa, imkansızlığa rağmen yolumuzdan geri dönmedik.

"PARTİLERİNİ TEK ADAMCAĞIZ SİYASETİNE MAHKUM ETTİLER"

Hırsları, karanlık hesapları, kendi ülkelerinin felaketini isteyecek kadar gözü kararanlara ne desek boş.

Biz ne yapıyorsak karşı çıkmayı muhalefet zannedenlere milletimiz itibar etmiyor.

Denizin dibinde sondajlama çalışmalarımız devam ediyor. Muhalefetin hayalleri bile yetmez.

Geçmişteki hiç bir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. Karşımıza sadece koca bir boşluk çıkıyor. Hiçbir yol aşılamayacak kadar yüksekten geçmez. CHP'nin tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği, kurduğu kirli ittifakın bozulmasına engel olmak. Partilerini tek adamcağız siyasetine mahkum ettiler.

Kılıçdaroğlu'nun Tek başarı hikayesi partisinin başına kasetle gelmektir. Partisindeki tecavüz, taciz ve hırsızlık olaylarının üstünü örtmesini kendi karakterine veriyoruz. Menemen'de neler oldu?

ÇARŞAMBA GÜNÜNE İŞARET ETTİ

Çarşamba günü millete seslenişim olacak. O zaman birçok güzellikleri sizlere takdim edeceğim.

Editör: TE Bilisim