Neslihan Atagül Doğulu Sefirin Kızı dizisine geçtiğimiz haftalarda veda etti. Ekranda Nare karakterini göremeyen izleyiciler sebebini araştırmaya başladı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz kaygılaroğlu'nun başarılı oyunculuklarının beğenildiği dizide yaşanan vedalar ise senaryoyu bekenmedik şekilde etkilerken, dizi takipçileri Sefirin Kızı Nare diziden neden ayrıldı, neden yok gibi soruları yoğun olarak sorgulamaya başladı. 

Sefirin Kızı Nare diziden neden ayrıldı, neden yok? Neslihan Atagül'ün hastalığı ne?

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu oldukça beğeni gördü.

Ancak Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu yaşadığı ciddi sağlık sorunlarıyla gündem olmuştu. Hızla verdiği kilolar hayranlarını endişelendirirken 10 günlük rapor alarak setlere ara verme kararı alan oyuncunun daha sonra diziye tamamıyla veda edeceği bilgisi geldi. Konuya dair diziden de resmi açıklama yapılırken, genç oyuncunun yerine kadroya Tuba Büyüküstün dahil oldu.

Hızla kilo kaybı ve halsizlik şikayetleri yaşayan Neslihan Atagül'e doktorları 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koydu.

Dizinin çekimleri için yoğun çalışma temposuna vücudunun daha fazla tolerans gösteremediğini belirten güzel oyuncu, beğeniyle izlenen diziden ayrılmak zorunda kaldığını açıklamıştı.

İşte Neslihan Atagül'ün durumuna ilişkin diziden yapılan açıklama;

Editör: TE Bilisim