Levent Gültekin- İstanbul/ÖZEL HABER

Yaz ayı transfer döneminde 18, devre arasında ise 4 yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Fenerbahçe’de Galatasaray mağlubiyetinin tartışmaları devam ederken, sarı lacivertli yönetimin derbinin hakemi Cüneyt Çakır’a tepkisi dinmiyor.

Galatasaray maçında Ozan Tufan’ın golünü ofsayt gerekçesiyle saymayan VAR’a duyulan öfke her her geçen gün artarken başta Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ve teknik heyetin kaybedilen derbi sonrası kenetlendiği, camianın eskisinden daha fazla şampiyonluğa inandığı öğrenildi.

"11 TRANFERDE YANLIŞ YAPTIK"

Bu sezon henüz derbi kazanamayan Fenerbahçe’de yönetimin Erol Bulut’tan geniş çaplı bir rapor istediği belirtilirken, özellikle Emre Belözoğlu’nun yaptığı bazı transferlerin hayal kırıklığı yarattığı bildirildi. Sezon başında olaylı bir şekilde ‘çubukluyu’ giyen Mert Hakan Yandaş, Lemos, Tisserand ve Novak’ta karanava atan Belözoğlu’nun Sosa, Samatta, Valencia, Perotti, Sinan Gümüş, Cisse, Gökhan Gönül’de de pek bir başarı yakalayamadığı kaydedilirken, bu futbolcuların maliyetlerinin ise 30 milyon euroları geçmesi Fenerbahçe’yi maddi anlamda da büyü sıkıntıya soktuğu anlaşıldı.

Kaybedilen derbi sonrası özeleştiri yapan Fenerbahçe kurmayları en az 11 transferde yanlış yaptıklarını itiraf ederken, Erol Bulut’un da istenen ve özlenen futbolu oynatamadığı görüşünde birleştikleri vurgulandı.

Editör: TE Bilisim