KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvurusu için geri sayım başladı! soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. KYK yurt başvurusu, yüz yüze eğitimin başlaması halinde binlerce öğrencinin gündemindeki konu olacak. KYK yurt başvurusu aracılığıyla eğitim alacakları şehirdeki barınma sorununun önüne geçmeyi hedefleyen pek çok öğrenci, yapılacak olan duyuruya kilitlendi.  Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvurusu için geri sayım başladı!

KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN? KYK YURT BAŞVURUSU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

KYK yurt başvuruları hakkındaki araştırmalar, üniversitelerde bahar dönemi eğitimi öncesi gündem oldu. Yükseköğretim Kurulu ( YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 'Yükseköğretim kurumlarımızda 2020-2021 bahar döneminde 'yüz yüze öğretime geçilmesine ilişkin görüşlerini almak üzere' Sağlık Bakanlığımıza bir yazı gönderdik.' dedi. Bu gelişmenin ardından üniversitelerin açılması noktasında beklentiye giren öğrenciler, KYK yurt başvurularına odaklandı.

YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

KYK yurt başvurusu için adaylar, YURTKUR'dan gelecek olan açıklamayı bekleyecek. KYK yurt başvurularına dair sürecin ne zaman başlayacağı ve takvimin ne zaman açıklanacağı henüz netleşmedi.

Yurt başvurularının yüz yüze eğitimle ilgili karar alındıktan sonra açıklanabileceği tahmin ediliyor.

Bu kapsamda bilgiler geldiğinde haberimizde ayrıntılarına yer vereceğiz.

Editör: TE Bilisim