2021 MSÜ başvuru tarihi ve sınavın ne zaman yapılacağına dair detaylar merak ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının bu yıl yapılacak tarihi açıklanırken sınavla alakalı detaylar sıkça araştırılıyor. Haberimizin içerisinde MSÜ sınavı örnek sorularına da erişebilirsiniz. Peki, MSÜ sınavı ne zaman yapılacak tarih belli oldu mu 2021? İşte MSÜ sınavı örnek soruları…

MSÜ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK TARİH BELLİ OLDU MU 2021? İŞTE MSÜ SINAVI ÖRNEK SORULARI…

MSÜ 2021 yılında 4 Nisan tarihinde merkezi olarak uygulanacak. Ayrıca MSÜ Sınavı örnek soruları için buraya tıklayabilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLADI

MSÜ başvuruları 27 Ocak tarihinde başlayacak ve 23 Şubat’ta sona erecek. Geç başvuru günü ise 3 Mart olarak açıklandı. Sonuçlar 29 Nisan’da erişime açılacak.

Adaylar başvurularını ÖSYM tarafından yayınlanacak olan kılavuza göre yapacaklar. Geçtiğimiz yıl sınava katılmak isteyen adaylar, 2020-MSÜ Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebildiler.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) yapacaklardır.

Editör: TE Bilisim