Robin Baz Çaça, meslek konusundaki kararsızlığını halen sürdürüyor. Ancak Bilgisayar mühendisliği üzerine de okuluna devam ediyor. Diğer taraftan girişimcilik konusunda kendini geliştiriyor. “ Küçükken bana ne olacağımı sorduklarında herhangi bir meslek söylemezdim. Hangisini söylersem söyleyeyim diğerinde aklım kalırdı. Daha o zamandan girişimci bir ruha sahip olduğum belliymiş. Ben de bütün meslekleri ya da hayallerimi gerçekleştirebileceğim bir iş kolunda başladım ilk etapta. Okuduğum bölüm de buna hizmet edebilecek yetkinliklere sahip olabileceğim bir bölüm. Hatta bu konu üzerine 8 bölümlük bir dizi yazıyı kendi internet sitemde paylaştım. Umarım herkese faydalı olur.” Diyen Çaça kendisine sınır koymadığını, nerede mutluysa orada yer alacağını ifade etti.

Küçükken Tahsilim İçin Futbolu Bırakmak Zorunda Kaldım. Sonrasında “Benim Adım Melek” Dizisinde Bu Hayalimi Futbolcuyu Canlandırdığım Karakterin Özelinde Gerçekleştirdim.

Gaziantep Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapısında oynayan Robin Baz Çaça, sonrasında tahsili için bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalmış. 16 yaşındayken gelen oyunculuk tekliflerini de değerlendirmesiyle “Benim Adım Melek” isimli dizide futbolcu karakterini canlandırmıştır. Bu durumu “ Küçük yaşta kendi isteğim ile başladığım futbol hayatım, ailemin isteği ile son buldu. Ama hep içimde hayallerimi gerçekleştiremediğim için yaşadığım o burukluk vardı. 16 yaşındayken bir cast ajansı beni keşfetti ve oyunculuk yapmaya başladım. Aldığım dersler ve yeteneğim sayesinde futbolcu olma hayalimi,” Benim Adım Melek” dizisi ile gerçekleştirme fırsatım oldu. Bu, hayatımda beni en mutlu eden gelişmelerden biridir.” Şeklindeki açıklamalarıyla anlatan Robin Baz Çaça anlaşılan o ki gündemimizi daha çok meşgul edecek işlere imzasını da atacaktır.

Editör: TE Bilisim