Müge Anlı canlı izle 12 Şubat Cuma ve Atv ve Youtube Müge Anlı canlı yayın kesintisiz izle seçenekleri izleyiciler tarafından sıkça araştırılıyor. Her bölümü gündem olan programda yaşanan olaylar izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Sevgi Kıranlı ile şöför Muammer ile yaşadığı yasak aşk sosyal medyada da günde oldu. Peki bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte Müge Anlı canlı izle 12 Şubat Cuma! Atv ve Youtube Müge Anlı canlı yayın kesintisiz izle…

MÜGE ANLI CANLI İZLE 12 ŞUBAT CUMA! ATV VE YOUTUBE MÜGE ANLI CANLI YAYIN KESİNTİSİZ İZLE!

ATV İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLE

YOUTUBE İLE MÜGE ANLI 11 ŞUBAT PERŞEMBE İZLE

Müge Anlı’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. araması bulunan şoför Muammer’le kaçan Sevgi Kıranlı dün akşam polis tarafından emniyete götürüldü. Bugün stüdyoya gelen 5 çocuk annesi Sevgi Karahanlı her şeyi anlattı.

Sevgi Kıranlı da Muammer’e aşık olduğunu ve onunla kalmak istediğini söyledi. Gözünün Muammer'den başka birini görmediğini söyledi.

Sevgi Hanım kesinlikle ailesine de eşine de dönmek istemediğini bundan sonra Muammer’le hayatına devam etmek istediğini söyledi. Davut Bey’in takıntılı tavrı ise herkesi çileden çıkardı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kendisinden 15 yaş küçük evli adama kaçtığını iddia eden 5 çocuk babası Davut Kıranlı’nın 35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı, Müge Anlı'nın programında bulundu. Yayına telefonla bağlanan kadın, “ben geri dönmeyeceğim, beni bir daha arama” dedi.

3 aydır eşi Sevgi Kıranlı'dan haber alamayan ve kaçırıldığını iddia eden Davut Kıranlı Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Davut Bey'in ardından Muammer Bey'in eşi de yayına katılırken canlı yayında ortaya çıkanlar herkesi şoke etti.

Editör: TE Bilisim