Esnafa hibe desteği başvuru nasıl yapılır 2021? İşte e- Devlet gelir kaybı desteği başvurusu ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlara verilecek gelir kaybı ve kira desteği başvuruları yeniden açıldı. Esnafa hibe desteği başvuru nasıl yapılır 2021? İşte e-Devlet gelir kaybı desteği ile ilgili soruların yanıtını haberimizde yer verdik.

ESNAFA HİBE DESTEĞİ BAŞVURU NASIL YAPILIR 2021?

Ticaret Bakanlığınca koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek gelir kaybı ve kira destekleri için başvurular yeniden başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Bakanlığımıza ulaşan talepler üzerine kira ve gelir kaybı desteklerine yeniden başvuru imkanı sağlıyoruz" dedi.

Destek başvuruları 31 Mart Çarşamba günü saat 23:59'a kadar devam edecek. Kira desteği ve hibe başvuruları e-Devlet üzerinden yapılacak.

E-DEVLET KİRA VE HİBE DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Kira ve gelir desteği başvurusu sonuçları e-Devlet üzerinden açıklanacak

Başvuru süreci sonrası yapılacak değerlendirme sonrasında hak sahiplerine yapılacak ödemeler Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanacak tarihte başvuru esnasında verilen banka hesap numaralarına otomatik aktarılacak.

Başvuruya ilişkin tüm süreçler turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet Kapısı aracılığı ile yürütülecek.​​​​​​

Editör: TE Bilisim