Levent Gültekin'in özel haberi 

Dün akşam Kasımpaşa’yı ağır zemin ve eksiklerine rağmen 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, kritik Alanyaspor maçına hazırlanırken Fatih Terim’in Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında elendiği dişli rakibini bu sefer deplasmanda devirmek için kolları sıvadığı bildirildi.

Ligde 51 puanla zirvede olmasına rağmen ezeli rakipleri tarafından takip edilen Galatasaray’da bir yandan şampiyonluk hesapları yapılırken, diğer yandan gelecek sezonun kadro mühendisliği oluşturulmaya çalışılıyor. Kiralık ve sözleşmesi bitecek futbolcularla tek tek masaya oturan sarı kırmızılı yönetimin bazı isimlerle yollarını ayıracağı ortaya çıkarken, bu oyuncular arasında Şener Özbayraklı’nın birinci sırada yer aldığı kaydedildi.

Sezon sonunda Şener’e teşekkür etmeye hazırlanan Galatasaray’ın kiralık olarak gelen Etebo’yu da İngiltere’ye göndermeyi düşündüğü vurgulanırken, Linnes’in de Başakşehir’e gönderileceği belirtildi. Belhanda’yla ilk etapta kontrat yapmayı aklına koyan Abdürrahim Albayrak’ın Faslı 10 numaraya yıllık 1 milyon Euro teklif edeceği anlaşılırken, Donk, Emre Akbaba, Arda Turan, Emre Taşdemir’le de yola devam edilecek.

Mbaye Diagne’yi WBA’a satması halinde Onyekuru’nun 4,350 bin euro’luk opsiyonunu kullanacak olan Galatasaray’ın Muslera’ya ‘2 yıl daha devam’ diyeceği bilgisi gelirken Ömer Bayram’ın durumunun şu an için masaya yatırılmadığı aktarıldı.

Editör: TE Bilisim