Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, kısa ismiyle ASKİ olarak adlandırılır. ASKİ Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren resmi bir kurumdur. Vizyonunu, hayat kaynağını yaşatan kurum olarak belirtir. ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya’dır. Ankara ilinin su ve kanalizasyon işleri ASKİ tarafından yürütülür.

Müşteri hizmetleri numarası; 0312 616 10 00’dir. Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi, 1987 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kurulmuştur. ASKİ’nin amacı kaliteli temiz içme suyunu her kesime ulaştırmaktır. ASKİ mavi masa çağrı merkezi güçlü alt yapısıyla tüm ihtiyaçları karşılamak için çalışır. ASKİ mavi masa olarak adlandırılan çağrı merkezinin telefon numarası 153’tür.

ASKİ müşteri hizmetleri 7/24 mesaisi ile her zaman müşterisinin yanında hizmet verir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren ASKİ, su deneylerini uluslararası standartlara uygun olarak yapar.  

ASKİ Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

ASKİ; insana ve çevreye saygılı, kurumsal gelişime önem veren, sürekli ve kaliteli yönetim hedefleyen, farkındalık ve sorumluluk duygusu ile hareket eden, oto kontrol sahibi, süreç yönetimini bilen ve ekip çalışması ile faaliyet gösteren bir kurumdur. Herhangi bir probleminiz için 7/24 ulaşabileceğiniz ASKİ çağrı merkezi ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek alt yapıdadır.

ASKİ müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden firma ile iletişime geçerek her türlü probleminizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

·         ASKİ Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 153

ASKİ Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

ASKİ müşteri hizmetleri sizlere her zaman 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır. ASKİ müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek; her türlü görüş, öneri, soru ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. ASKİ mavi masa kodu olan 153 müşteri hizmetleri 7/24 kesintisiz hizmet verir. 0312 616 10 00 numaralı ASKİ çağrı merkezi ise hafta içi 08.00-17.00 saatleri arası soru, görüş ve önerileriniz için çalışmaktadır. ASKİ online işlemler ile de tüm bilgilere erişip işlem yapmanız mümkündür. Sayaç arızalanmaları konusunda müşteri hizmetlerinden yardım talep edebilirsiniz.

·         ASKİ Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 00.00 – 23.59

ASKİ Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

ASKİ firmasına iletmek istediğiniz her türlü yazılı belge, evrak, resim, grafik için faks hattını kullanabilirsiniz. İletilen belgeler firmaya ulaşınca konu ile ilgili gerekli bilgilendirme hakkında geri dönüt alabilirsiniz.

·         ASKİ Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0312 324 53 01

ASKİ Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

1987 yılında kurulan ASKİ kurumunun genel müdürlüğü Ankara ilinin Altındağ ilçesindedir. Genel müdürlük binası, hafta içi sabah saat 10:00 ile akşam saat 16:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

·         ASKİ Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0312 153 00 00

·         ASKİ Genel Müdürlük Adresi: Hacı Bayram mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:70 06050 ALTINDAĞ/ANKARA

ASKİ İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

ASKİ insan kaynakları birimiyle iletişime geçerek uygun pozisyonlardaki iş görüşmelerine dâhil olabilirsiniz.

·         ASKİ İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0 312 616 12 61

ASKİ Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

ASKİ müşteri hizmetleri iletişim formuna firmanın resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz. Şikâyet, görüş ve önerileriniz için ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri iletişim formunun yanı sıra abonelik işlemlerinizle ilgili bilgilendirme almanız da mümkün.

Herhangi bir konuyla ilgili ASKİ müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurarak dilek, şikâyet ve isteklerinizi firmaya iletebilirsiniz. Form bilgilerinde abone numaranız, TC kimlik numaranız, isminiz ve telefon numaranız istenebilir.

(Editörümüz linkleme yapacak)

·         ASKİ Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

ASKİ Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

ASKİ kurumuna bağlı hizmetlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda ASKİ müşteri hizmetleri şikâyet hattını arayarak kuruma geri bildirimde bulunabilirsiniz. Görüşmeleriniz sonucunda şikâyetinizle ilgili gerekli işlemler yapılacaktır.

·         ASKİ Şikâyet Hattı Telefon Numarası: 153

Editör: TE Bilisim