Hafta içi her gün ATV ekranların sevenleriyle buluşan Müge Anlı yeni konuk ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak bugün yayımlanan yeni bölümde 2013 yılında kaybolan Gülşen Caymaz hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Vatandaşlar tarafından merak edilen soruların yanıtını haberimizde yer verdik. Peki, Müge Anlı Gülşen Caymaz olayı nedir? Gülşen Caymaz’a ne oldu?

Müge Anlı Gülşen Caymaz olayı nedir? Gülşen Caymaz’a ne oldu? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı bugünkü programda incelenen Gülşen Caymaz olayı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Son olarak 2013 yılında kayıp olan Gülşen Caymaz hakkında detayları araştıran vatandaşlar için haberimizi derledik…

MÜGE ANLI GÜLŞEN CAYMAZ OLAYI NEDİR? GÜLŞEN CAYMAZ’A NE OLDU?

2 çocuk annesi Gülşen Caymaz henüz 28 yaşındayken kayıplara karıştı. Yıllardır hiçbir şekilde annesinden haber alamayan kızı 8 yıldır kayıp olan annesinin bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. Annesini Çoşkun adında bir kişinin yanına gittiğini iddia etti ve o günden sonra bir daha haber alınamadı.

Babasının vurulmasının ardından annanesiyle yaşadıklarını söylenen Pınar Geyik, annesinin öldürüldüğünden şüphe duyuyor. Annesinin gezmeyi sevdiğini söyleyen kızı evden valizini hazırlayıp çıktığı söyledi.

Editör: TE Bilisim