Hepsijet kargo takibi yapmak için yalnızca 2 yöntem bulunur. Henüz yeni bir şirket olmasından dolayı acentesi bulunmamakta bu yüzden online ve canlı şekilde kargo takip hizmeti vermektedir. Hepsijet kargo takip işlemi için şu 2 yöntemden birini tercih edebilirsiniz:

  • İnternet üzerinden kargo takibi yapmak
  • Müşteri hizmetlerini arayarak kargo sorgulaması yapmak

Her iki yöntem de kısa süre içinde sonuç verir. İnternet sitesinden sorgulamayı 7/24 yapabilirsiniz. Bunun yanında müşteri hizmetleri ise canlı destek verdiği için sorularınıza daha detaylı yanıt almanızı sağlar.

İnternet Üzerinden Hepsijet Kargo Nasıl Takip Edilir?

Hepsijet kargo takibini internetten yapmak için www.hepsijet.com.tr adresine gidilmelidir. Daha sonra buradan gönderi takibi sayfasına geçilmelidir. Açılan sayfadaki kutucuğa gönderi takip numarası ve alttaki kutucuğa da resimdeki doğrulama kodu yazılmalıdır. Ardından “Gönderi Sorgula” butonuna basarak gönderiniz hakkında güncel bilgi alabilirsiniz. Gönderinizin saat kaçta nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Hepsijet Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

Hepsijet çağrı merkezi numarası 0850 558 0 333’tür. Bu telefonu arayarak müşteri temsilcisine kargo takip numaranızı verdiğiniz takdirde gönderiniz hakkında size detaylı bilgi verir. Ayrıca eğer gönderi takip numaranızı unuttuysanız veya kaybettiyseniz TC kimlik numaranız veya isim ve soy isminizle gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda müşteri temsilcisine tüm sorularınızı sorarak daha net cevap alabilirsiniz.

Hepsijet Mesai Saatleri Nedir?

Hepsijet çalışma saatleri diğer kargo şirketlerine göre daha farklı işlemektedir. Hafta içi 5 gün ve hafta sonu Cumartesi günü çalışan Hepsijet randevulu teslimat sisteminde çalışmaktadır:

  • Bugün randevulu:
  • Sabah 09:00 ile 13:00 arası,
  • Öğleden sonra 13:00 ile 18:00 saatleri arası,
  • Akşam 18:00 ile 23:00 arası dağıtım yapılır.
  • Ertesi gün randevulu
  • Ertesi gün sabah 09:00 ile 13:00 arası,
  • Ertesi gün öğleden sonra 13:00 ile 18:00 saatleri arası,
  • Ertesi gün akşam 18:00 ile 23:00 arası dağıtım yapılır.

Hepsijet kargo takip işlemi ile gönderilerinizin yerini kolayca öğrenerek hangi randevu sisteminde olduğunu görebilirsiniz.

Hepsijet Pazar Günleri Çalışma Sistemi Nasıldır?

Hepsijet Kargo’nun Pazar günü mesaisi için farklı teslimat tipleri vardır:

  • Bugün randevulu öğlen 13:00 ile 18:00 arasında,
  • Bugün randevulu akşam 18:00 - 23:00 saatleri arasında,
  • Ertesi gün randevulu öğlen 13:00 ile 18:00 arasında,
  • Ertesi gün randevulu akşam 18: 00-23:00 saatleri arasında dağıtım hizmeti verilir.

Hepsijet Kargo Hangi İllere Dağıtım Yapar?

Hepsijet’in gönderi dağıtımı yaptığı şehirler aşağıda listelenmiştir:

Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yalova

Hepsijet Türkiye’de 35 büyük şehirde dağıtım yapmaktadır.

Hepsijet Kargo Takip Numarası Nasıl Öğrenilir?

Hepsijet gönderi takip numarasını öğrenmek için satın almış olduğunuz ürünün sayfasına gidebilirsiniz. Satın aldıktan sonra sayfada gönderinizi takip edebilmeniz için bir numara çıkmaktadır. Aynı zamanda telefon numaranıza gelen SMS’te de bu numara yer almaktadır. Hepsijet kargo takip işlemi yaparken bu numarayı kullanmanız gerekir. Özellikle Hepsijet web sitesinde bundan başka bir bilgiyle gönderi takibi yapamazsınız. Eğer gönderi numaranızı unuttuysanız Hepsijet müşteri hizmetlerini arayarak kişisel bilgilerinizle de kargonuz hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim