Horoz kargo gönderi takibi için oldukça fazla yöntem kullanılabilir. Bu yöntemlerden herhangi biri ile gönderi hakkında bilgi almak mümkündür. Horoz kargo takip işlemi için en önemli şey gönderi takip numarasını bilmektir. Gönderi numarası ile Horoz kargo gönderi takibi şu şekilde takip edilebilir:

  • Horoz kargo şubelerinden kargo takibi yapmak
  • Horoz Kargo’nun web sitesinden sorgulama yapmak
  • Müşteri hizmetleri aracılığıyla gönderi takip etmek
  • Mobil uygulamadan kargo takibi yapmak

İnternetten Horoz Lojistik Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Horoz Lojistik kargo takibi için interneti kullanmak son derece kolay ve hızlen kolay ve hızlı yöntemlerdendir. Bunun için kargo takip numarasının bilinmesi yeterlidir. Gönderinizi şirkete teslim ettiğinizde size bir kargo takip numarası verilir. Horoz Kargo web sitesine girip kargo sorgulama sayfasına geçerek bu numara girmelisiniz. Açılan sayfada kargonuza ait bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede gönderilerin son durumunu veya ne zaman geleceklerini öğrenebilirsiniz.

Kargo takip numarasını sorgulamak için kullanılan takip numarası kodu önemli bir numaradır. Bu nedenle saklanmalıdır. Kargonun durumunu öğrenmek için bu kod kullanılabilir. Ayrıca alıcı adı soyadı bilgisiyle de bu sorgulamayı yapabilirsiniz.

Horoz Kargo Mobil Uygulamasından Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Mobil uygulama üzerinden Horoz kargo takibi yapmak için öncelikle uygulamayı Play Store veya App Store’dan indirmek gerekir. Tamamen ücretsiz olan bu uygulama ile kargonuza dair pek çok bilgiyi öğrenebilirsiniz.

Uygulamayı açtığınızda, gönderi sorgulamak için bir diğer sayfaya geçmelisiniz. Burada çıkan gönderi numarası ve alıcı kısmını doğru bir şekilde doldurmanız gerekir. Gönderinin nereden çıktığı, gönderenin kim olduğu, çıkış tarihi ve teslim tarihi bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Aynı zamanda en yakın Horoz kargo şubesini de mobil uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz. Bu sayede gönderinizi iletmeniz daha kolay olur.

Horoz Kargo Çağrı Merkezinden Kargo Nasıl Takip Edilir?

Horoz kargo müşteri hizmetlerini arayarak kargo sorgulaması yapmak için öncelikle çağrı merkezine ulaşmak gerekir. Bunun için 0850 202 33 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Size verilen kargo takip numarasını müşteri temsilcisine bildirdiğinizde kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Eğer kargo takip numarasını bilmiyorsanız, gönderinizi kontrol etmek için gönderenin veya alıcının telefon numarasını da kullanabilirsiniz.

Horoz kargo takip işlemi için müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bir şekilde canlı destek alabilirsiniz. Çağrı merkezinden kargo sorgulaması yapmak için Horoz Kargo’yu mesai saatleri içinde aramalısınız.

Horoz Kargo Şubesinden Kargo Sorgulama Nasıl Yapılır?

Horoz Kargo şubesinden gönderi sorgulaması için kargo takip numarası kullanılabilir. Yetkiliye bu numarayı verdiğinizde size kargonuzun durumu hakkında en güncel bilgiler verir. Bununla birlikte Yurtiçi kargo takip numarası olmadan, barkod numarası veya gönderen kişinin telefon numarasıyla da kargo takibi yapabilirsiniz. Eğer bu bilgilere sahip değilseniz size en yakın Horoz Kargo şubesine gidip size ait herhangi bir kargo olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Horoz Kargo şubesinden kargo sorgulaması yaparken yalnızca kargonuzun nerede olduğunu değil başka birçok bilgiyi de öğrenebilirsiniz. Gönderi ücreti, tahmini teslim süresi, hangi saatte nerede olduğu gibi daha detaylı bilgileri de elde edebilirsiniz.

Horoz Kargo Hangi Hizmetleri Verir?

Horoz Lojistik’in sunduğu hizmetler arasında aşağıdakiler yer alır:

  • Entegre lojistik
  • Uluslararası taşımacılık
  • Yurtiçi taşımacılık
  • Proje kargo taşımacılığı
  • Gümrükleme ve sigorta
  • Depolama hizmetleri
  • Bilişim hizmetleri

Daha büyük boyutlu kargo hizmeti veren Horoz Kargo sayesinde yurtiçi ve yurt dışı pek çok gönderinizi iletebilirsiniz. Tüm kargolarınızı Horoz kargo takip yöntemlerinden herhangi biri ile takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim