ATV Müge Anlı canlı yayın izle 18 Şubat 2021 ve Youtube Müge Anlı canlı izle seçenekleri Müge Anlı’nın sıkı takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. Yaşanan son dakika gelişmelerini kaçırmak istemeyen izleyiciler, bugün Müge Anlı canlı yayınında neler yaşanacağını merak ediyor. Özellikle Emel, İlkay ve 4 yaşındaki çocukları A.D. Tokkal'ınölümü gündeme bomba gibi düşmüştü. Tüm bu gelişmeleri ve daha fazlasını Müge Anlı canlı yayınından takip edebilirsiniz. İşte ATV Müge Anlı canlı yayın izle 18 Şubat 2021! Youtube Müge Anlı canlı izle HD

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 18 ŞUBAT 2021! YOUTUBE MÜGE ANLI CANLI İZLE HD

Eskişehir'de dün bir aile katledildi. Yakınlarının ulaşamadığı Emel Tokkal, İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları A.D.T, evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, 3 kişinin cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Müge Anlı canlı yanında ise korkunç 3'lü infazla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Katil zanlısının, İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan çocuğu Buğra isimli kişi olabileceği iddia edildi

Eskişehir'de dün baba, anne ve 4 yaşındaki çocuklarının ölü bulunduğu olayda, polis ekipleri gözetiminde evin kapısını açan çilingir Ahmet Boz, gördüğü dehşeti anlattı.

Yaşananları anlatan Boz, dün 13.45 sıralarında iki arkadaşın kendisine geldiğini anlattı. Kızı, annesine ulaşamadığını, evlerinin kapısını açmasını istediğini anlatan Ahmet Boz, "Ben o kapıyı açarım, ancak polis gelmeden açamam dedim. Ben 155'i aradım. Polisler kayıt açılmasını istedi. Kızı kayıt açtı. Sonra polisler geldi. Uzun uzun zile bastık. Kapıda zorlama yoktu. Önce zehirlendiler ya da tatile gittiler sandık. Kapıyı biraz zorlanarak açtık. Kapıyı açınca ilk önce İlkay abinin cesedini gördüm. Kapının orada yerde yatıyordu zaten. Yakınları girmek istedi. Buna engel oldum. Yerlerdeki kanlar kuruydu. Akşam 8 gibi Doruk durmamış. Komşudan tablet almışlar. Yenge hanım lahmacun istemiş. Doruk'un vücudu tanınmaz halde.

Gece uyuyamadım. İlkay abinin ilk eşindeki oğlu ile sıkıntıları vardı. Cinnet geçiren biri kendine o kadar zarar veremez. Bence bu olay bir cinayet. Ben bu zamana kadar böyle bir olay görmedim. İlkay abi kapı girişinde Emel abla ve Doruk salonda yerdeydi. Evin her yeri kandı. İçerde bayağı bir arbede yaşanmış. İçerideki odalardan kapının biri kırıktı" dedi.

Editör: TE Bilisim