Teknosa kredi sorgulama işlemi internet şubesinden, ING Mobil’den ve SMS ile kolaylıkla yapılabilir. Bunun dışında Teknosa kredi sorgulama işlemini bankanın en yakın şubesine giderek yapabilirsiniz.

TEKNOSA KREDİ KOŞULLARI NELERDİR?

Teknosa kredi şartları şu şekildedir:

·         Teknosa’dan 500 TL ile 20.000 TL’ ye kadar kredi kullanılabilir.

·         36 ay vade imkanını ortaya koyar.

·         Teknosa ile kredi kullanmak isteyenlerin talep ettikleri kredi miktarı kadar mağazadan ürünler alması gerekir.

·         Mağazadan tablet alımı yapacaklar 6 ay içinde, bilgisayar alımı yapacaklar ise 12 ay içinde elektronik ürünleri almak zorundadır.

·         3500 TL değerinde cep telefonu almak isteyenler 12 ay içinde, 3500 TL’den yukarı fiyatta cep telefonu alacaklar ise 6 ay içinde ürünlerini mağazadan almalıdır.

·         Teknosa ile kredi alanların kredilerini kullanmak için hafta içi ve hafta sonu saat 10:00 ile 22:00 arasını tercih etmeleri gerekir.

TEKNOSA KREDİ TURUNCU UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Teknosa Turuncu Ekstra programına katılmak için herhangi bir ücret ödenmesine gerek yoktur. Turuncu Ekstra fırsatından yararlanmak için öncelikle ING Bank kartı ile mağazadan alışveriş yapılması gerekir. Bununla birlikte toplamda 750 TL değerinde restoranlarda, marketlerde ya da opetlerde alışveriş yapılmalıdır.

Aynı zamanda fatura ödemelerini de ING Bank kartı ile yaptığınız zaman Turuncu Ekstra fırsatından yararlanma fırsatınız vardır. Turuncu Ekstra ile bir ay içinde 3 kere ATM’lerden işlem ücreti vermeden para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilme şansınız vardır. ING Mobil uygulaması ile yapılan havale ve EFT işlemleri için de ekstradan ücret ödeme zorunluluğunuz ortadan kalkar.

TEKNOSA KREDİ TUTARLARI NELERDİR?

Teknosa kredi miktarları ile ilgili detaylar aşağıda adım adım anlatılmaktadır:

·         5000 TL için 3 ay vade,

·         4000 TL için 6 ay vade,

·         2000 TL için 10 ay vade,

·         3000 TL için 12 ay vade imkanı ortaya koyulur.

TEKNOSA KREDİ NELER SUNAR?

Teknosa ile kredi alanların kazandığı avantajlar aşağıda tek tek açıklanmaktadır:

·         Yapılacak işlemler için ekstradan işlem ücreti ödemek zorunda kalınmaz.

·         Banka kredi vermek için kefil istemez.

·         Teknosa’dan kredi almak için Hayat Sigortası yapılması için zorunluluk yoktur.

·         Gelir belgesi olmadan Teknosa ile kredi alabilmeniz mümkündür.

·         Bankada kredi almada sıra bekleme gibi durumlar olmaz.

 TEKNOSA KREDİYE HERKES KATILABİLİR Mİ?

Teknosa ile kredi alabilmek için aşağıda verilen koşulların yerine getirilmesi gerekir:

·         Teknosa ile kredi alacakların 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.

·         Kredi notunun yüksek olması aranan özelliklerin arasındadır. Kredi notu yüksek olanlar toplamda 15.000 TL’ye kadar kredi alabilme şansına sahiptir.

·         Ev hanımları ve öğrenciler de Teknosa mağazalarından kredi notlarına göre istedikleri telefon modelini alabilme imkanına sahiptir.

Teknosa ile kredi almak için aşağıda verilen adımlar takip edilmelidir.

·         İlk olarak cep telefonlarınızın mesaj bölümüne sırasıyla aralarda boşluk olacak şekilde “TEKNOSA” ve T.C. kimlik numarası yazılması gerekir. Ardından 2229’a kısa mesaj gönderilmesi gerekir. Mesajı gönderdikten sonra birkaç dakika içinde size kısa mesaj gelecektir. Mesajı onayladıktan sonra krediyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

·         Aynı zamanda kredi başvurusunda bulunmak için en yakın Teknosa mağazalarına gidilerek yetkili kişiye kredi başvurusunda bulunulmak istendiğine dair bilgiler verilmelidir.

·         Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler aynı zamanda 0850 222 0 600 numaralı Teknosa müşteri hizmetleri hattına da bağlanabilir.

Kredi taksitlerinizi online ödeme şansınız vardır. Bunun için ING Mobil veya İnternet Şubesi’ne giriş yapmanız gerekir. Bunun haricinde bankanın en yakın ATM’sine gidilerek de kredi taksitlerinin ödenmesi mümkündür.

Editör: TE Bilisim