Halı sahalar açılacak mı? Halı sahalar ne zaman açılacak 2021? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Faaliyetlerine geçici süre ara verilen halı sahaların açılışı hakkında beklentiler artıyor. İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan genelge ile bir süredir hizmet veremeyen halı sahalar, normalleşme adımlarının gündeme gelmesi ile merak konusu oldu. Halı sahalar açılacak mı? Halı sahalar ne zaman açılacak 2021? İşte tüm detaylar haberimizde…

Halı sahalar açılacak mı? Halı sahalar ne zaman açılacak 2021?

Yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen halı sahaların, yeniden ne zaman işleyeceği sorgulanıyor. Halı saha işletmecileri ve çalışanlarının yanı sıra müdavimleri de halı sahaların yeniden açılacağı tarih hakkında bilgi almak istiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam sona eren Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, "İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz." dedi.

Mart ayının gelmesi ile birlikte bu konuda da değişimler olabileceği tahmin ediliyor. Gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Kabine Toplantısı'nda Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda söz konusu mekanların açılması ve vaka sayısına yönelik görüşler paylaşılıyor. Resmi açıklama Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile yapılıyor.

Mart ayının ikinci yarısında hafta içi sokağa çıkma yasağı saati 21.00’den 23.00’e çekilebilir. Hafta sonu yasağı gündüz kaldırılabilir. Okullar ve lokantalar belli kurallarla açılabilir.

Editör: TE Bilisim