ATV Müge Anlı canlı yayın izle 19 Şubat Cuma! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle HD seçenekleri sıkça araştırılıyor. Ekranların vazgeçilmez programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 28 yaşındaki Gülşen Caymaz’ın akıbeti merak konusu oldu. Ayrıca Sivas’tan Ankara’ya giden 48 yaşındaki Uğur Yılmaz’ın da bir daha dönmemesi çok konuşuldu. Tüm olayları yakında izlemek isteyenler ise Müge Anlı’nın canlı yayınına erişmek istiyor. İşte ATV Müge Anlı canlı yayın izle 19 Şubat Cuma! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle HD!

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 19 ŞUBAT CUMA! YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE HD!

28 yaşındayken kayıplara karıştı, 8 yıl geçti hiçbir haber alınamadı! Gülşen Caymaz’ın şüpheli kaybı! Eskişehir’de kan donduran cinayet! Anne, baba ve 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü evde neler oldu? Sivas’tan Ankara’ya gitti, bir daha geri dönmedi! 48 yaşındaki Uğur Şimşek’in şüpheli kaybı ve Müge Anlı’da yaşanan son dakika gelişmeleri burada…

Eskişehir’de yakınlarının ulaşamadığı İlkay Tokkal, Emek Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları Doruk, evinde ölü bulunmuştu. Kanlar içinde bulunan aileyle ilgili Müge Anlı canlı yayınında kan donduran bir iddia ortaya atıldı. Polis ekipleri eşliğinde evin kapısını açan çilingir Ahmet Boz, canlı yayına telefonla bağlanarak evdeki korkunç manzarayı anlattı. İlkay Tokkal'ın ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki oğlu Buğra Can ile sorunları olduğunu dile getiren Boz, korkunç cinayeti işlemiş olabileceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim