Esra Erol canlı izle 19 Şubat Perşembe 2021! Atv ile Esra Erol canlı yayını HD izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Ömer ve yuvasını yıktığını iddia ettiği iki baldızı arasında büyük yüzleşme sosyal medyada çok konuşulmuştu. Yeni bölüme ilişkin detayları araştıran özellikle bugün Esra Erol’da neler yaşanacağını merak ediyor. İşte Esra Erol canlı izle 19 Şubat Perşembe 2021! Atv ile Esra Erol canlı yayını HD izle!

ESRA EROL CANLI İZLE 19 ŞUBAT PERŞEMBE 2021! ATV İLE ESRA EROL CANLI YAYINI HD İZLE!

ESRA EROL CANLI İZLE!

Hafta içi her gün saat 16:20’de yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün ne oldu? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor.

Kayınpeder ve gelin canlı yayında karşı karşıya gelecek! Ömer ve yuvasını yıktığını iddia ettiği iki baldızı arasında büyük yüzleşme! %80 bedensel engelli kızı Vildan 2.5 yıldır nerede? Kayıp Vildan’la ilgili son dakika gelişmesi! Son kararı Zekiye verecek, son sözlerini söyleyecek! Zekiye Ömer’i affedecek mi? 21 yaşındaki üniversite öğrencisi kızları Kübra evli olan Kadir Tuncay ve eşiyle aynı evde yaşıyor! Kübra’nın anne ve babasının isyanı! Annelerinin ölümünün ardından kardeşleri Ziver ortadan kayboldu! Eşini, çocuklarını ve kardeşlerini bırakıp ortadan kaybolan Ziver nerede?

Editör: TE Bilisim