Levent Gültekin-İstanbul

Okan Buruk ile yollarını ayırdıktan sonra ligde çıktığı 3 maçı kaybeden Başakşehir, Aykut Kocaman ile henüz beklenen çıkışı yapamadı.

Önce Galatasaray, ardından Karagümrük ve Göztepe maçlarını kaybeden tecrübeli teknik adam bir yandan kötü gidişatın önüne geçmek isterken, diğer yandan takım içerisinde bazı huzursuzlukları tatlıya bağlamak istiyor. Yaklaşık 10 yıldan beri Başakşehir forması giyen Edin Visca’nın artık kulüpten ayrılmayı kafasına koyduğu belirtilirken, Boşnak yıldızı durumu Kocaman ile istişare ettiği bildirildi.

Daha önce İrfan Can Kahveci’nin gidişine onay veren Göksel Gümüşdağ’ın, Visca’nın transferinde yüksek bonservis ücreti istediği kaydedilirken, dev takımların bu paralara yaklaşamadığı vurgulandı. Trabzonspor’da sergilediği performansla parmak ısırtan Abdullah Avcı’nın yanına gitmek isteyen 30 yaşındaki kanat oyuncusunun yönetimden anlayış beklediği ifade edilirken, son olarak krize Aykut Kocaman’ın el attığı bilgisi geldi.

Ligde kötü dönem yaşayan Kocaman’ın öğrencisiyle sık sık görüştüğü aktarılırken, deneyimli çalıştırıcının Visca’ya ‘ Transfer olmak istediğini biliyorum ve senin bu görüşüne isteğine saygı duyuyorum. Ligde işler iyi gitmiyor sezonu en iyi yerde bitirip konuyu Haziran’da yeniden masaya yatırabiliriz. Transfer olman için elimden geleni çabayı sarfedeceğim ama kendini şu anda saha içine vermeni istiyorum’ dediği öğrenildi.

Visca 10 Ocak’tan beri forma giyemiyor, yıldız futbolcu Trabzonspor maçında da görev alamayacak. Daha önce 7 maçta oynamayan Edin Visca’sız Başakşehir toplamda 19 puan kaybetti.

Ligde 15 maçta oynayan Visca 5 gol 5 asist yaptı.

Editör: TE Bilisim