MGM Medya imzalı Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Samimi hikayesiyle dikkati çeken Kardeşlerim dizisinin çekildiği yer, hikayesi, oyuncu kadrosu ise ilk bölümden itibaren dikkatleri çekmeyi başardı. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? ATV Kardeşlerim oyuncuları kimler, konusu nedir? Merak edilenlere yazımızın içeriğinden erişebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? ATV Kardeşlerim oyuncuları kimler, konusu nedir?

Kardeşlerim dizisinin çekildiği yerler; İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve civarındaki mekanlardır.

Kardeşlerim dizisi hikayesinde; Birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 4 kardeşin yürek burkan mücadelesini konu etmektedir.

Dizide konunun kahramanları Kadir, Ömer, Asiye ve Emel…

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler.

Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

ATV'nin Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu;

Celil Nalçakan (Akif Atakul)
Halit Özgür Sarı (Kadir Eren)
Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı)
Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren)
Cüneyt Mete (Orhan Eren)
Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren)
Yiğit Koçak (Ömer Eren)
Aylin Akpınar (Emel Eren)
Simge Selçuk
Damla Su İkizoğlu
Onur Seyit Yaran
Cihan Şimşek
Kaan Sevi

Editör: TE Bilisim