Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 21 Şubat Pazar? Tozkoparan İskender saat kaçta başlıyor? TRT1'in yeni dizisi Tozkoparan İskender'in yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları Tozkoparan İskender’in saat kaçta başlayacağını merak ediyor. Macera, tarih ve komedi türünde dizinin yeni bölümü için saatler kalırken acı gerçek ile karşılaşan İskender, Salih'in yanından ayrılma tehlikesi ile karşı karşıya gelecek. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 21 Şubat Pazar? Tozkoparan İskender saat kaçta başlıyor?

TOZKOPARAN İSKENDER NE ZAMAN? TOZKOPARAN İSKENDER SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi Tozkoparan İskender ekran macerasını sürdürmeye devam ediyor. İlk bölümü 2 Ocak 2021 tarihinde yayımlanmaya başlayan dizi kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı. Macera, tarih ve komedi türünde dizinin 11. Bölümü heyecanla bekleniyor. Tozkoparan İskender, 21 Şubat Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm saat 17.30'da başlayacak.

İskender, Salih'in kendisini resmi olarak evlat edinmediğini öğrenecek. Acı gerçek ile karşılaşan İskender, Salih'in yanından ayrılma tehlikesi ile karşı karşıya gelecek. Bir yanda da Rüya öğretmen Salih'i evlat edinmek isteyecek. İkisi arasında kalan İskender, Mavi Ay'a danışacak. Mavi Ay İskender'in sorununu çözebilecek mi?

Çağan Efe Ak, Esat Polat Güler, Tuana Naz Tiryaki ve Fırat Albayram'ın başrollerini paylaştığı İskender dizisi ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümü de oldukça merak ediliyor. Yeni bölümde İskender'i ciddi bir sorun bekleyecek. Salih ve Rüya öğretmen arasında seçim yapmaya zorlanan İskender ikisini de kabul etmenin bir yolunu bulacak. Mavi Ay'ın da verdiği fikirler harekete geçen İskender ikisini evlendirmeyi deneyecek.

Editör: TE Bilisim