Tozkoparan İskender canlı izle 11. bölüm 21 Şubat Pazar! Tozkoparan İskender son bölüm kesintisiz HD izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Heyecan dolu son bölümü izleyenler yeni bölümü iple çekiyor. TRT 1 büyük ilgiyle izlenen dizin son bölümünde yaşananlar dikkat çekti. Rüya, İskender’i evlat edinmek istediğini Salih’e söyler. Peki, İskender’i yeni bölümde neler bekliyor. İşte Tozkoparan İskender canlı izle 11. bölüm 21 Şubat Pazar! Tozkoparan İskender son bölüm kesintisiz HD izle…

TOZKOPARAN İSKENDER CANLI İZLE 11. BÖLÜM!

TOZKOPARAN 11. BÖLÜM İZLE

21 Şubat Pazar günü saat 17.30’da ekranlara gelecek olan Tozkoparan İskender’in 11. bölüm özeti ve fragmanı şöyle: İskender, resmi olarak evlat edinilmediğinin ortaya çıkması sonrasında Salih’in yanından ayrılma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Rüya, İskender’i evlat edinmek istediğini Salih’e söyler. Salih’in ise İskender’i bırakmaya hiç niyeti yoktur. İskender tüm bu olan bitenler karşısında çok bunalır. Bir yandan Salih’i bırakmak istememekte diğer yandan çok sevdiği Rüya öğretmenin üzülmesine de gönlü razı gelmemektedir. Ne yapacağını bilemeyen İskender Mavi Ay’dan yardım ister.

Mavi Ay, İskender’in derdine çözüm ararken aynı zamanda Kasırga’nın oyunlarıyla da baş etmek zorundadır. Zira Kasırga, Mavi Ay’ın çalışmaya fırsatı olamasın diye okçuluk müsabakasını öne çekmiştir. Giovanni’nin liderliğinde hırsla çalışan Kasırga, bu kez sahadan galibiyet ile ayrılmakta kararlıdır.

İskender’in hem Salih’e hem Rüya’ya ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine Mavi Ay’ın aklına bir çözüm önerisi gelir. Neden Salih ve Rüya evlenmemektedir? Böylece İskender kimseden vazgeçmek zorunda kalmayacaktır. Planlar yapılır ve hazırlıklar başlar. Görev Salih hocayı ve Rüya hocayı evlendirmektir.

Mavi Ay’ın İskender için yaptığı plan işe yarayacak mı? Kasırga öne çektikleri müsabakada Mavi Ay’a karşı galip gelebilecek mi? Mavi Ay müsabakaya hazırlanma fırsatı bulabilecek mi? Salih ve Rüya, Mavi Ay’ın planına uyarak evlenmeye karar verecek mi?

Editör: TE Bilisim