Levent Gültekin-Özel Haber

Galatasaray derbisinden önce 9 maçlık seri yakalamasına rağmen evinde ezeli rakibine kaybeden Fenerbahçe’nin Karagümrük deplasmanını atlattıktan sonra dün Göztepe’ye takılması camiada moralleri bozdu.

Dün Ülker Stadı’nda 9.dakikada Halil Akbunar’ın attığı gole cevap veremeyen Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alırken, kritik mücadele öncesi sarı lacivertlilerin Göztepe’den iki futbolcuya talip olduğu öğrenildi.

Sezon başında Lemos ve Tisserand’ı transfer etmesine rağmen her iki stoperden de beklenen verimi alamayan Sarı Kanarya’nın İzmir kulübüyle kontratı sona erecek olan Alpaslan Öztürk’ü istediği anlaşılırken, Emre Belözoğlu’nun Halil Akbunar’ı da çok beğendiği belirtildi. Daha önce Öztürk ve Akbunar’ı kadrosunda görmeyi arzulayan Belözoğlu’nun resmi görüşmeleri Haziran ayına bıraktığı kaydedilirken, Göztepe’nin Halil için 5 milyon Euro fiyat belirlediği vurgulandı.

Alpaslan Öztürk’e ‘çubukluyu’ giydirmeye hazırlanan Fenerbahçe yönetiminin 27 yaşındaki oyuncuyu bedavaya kadrosuna katacağı ifade edilirken, Alpaslan’ın da şimdiden hazırlıklara başladığı bildirildi. Bu sezon 11 maçta görev alan 1,86’lık defans 1 gol attı.

Editör: TE Bilisim