Teknofest 2021 nerede yapılacak? İşte Teknofest 2021 son başvuru tarihi ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Her yıl teknoloji, havacılık ve uzay teknolojisi alanlarında Türkiye'de düzenlenen festival, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenmektedir. Peki, Teknofest 2021 nerede yapılacak? İşte Teknofest 2021 son başvuru tarihi!

TEKNOFEST 2021 NEREDE YAPILACAK?

Teknofest 2021 Teknoloji Yarışmaları Başvuruları Başladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest heyecanı yeniden başlıyor.

Bu yıl 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği Teknofest'te helikopter tasarımı ve model uydu gibi yarışmaların yanı sıra tarım teknolojilerinde de ekipler yarışacak.

TEKNOFEST 2021 SON BAŞVURU TARİHİ!

Teknofest 2021 başvuru tarihleri belli oldu. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında bu yıl TARNET desteğiyle yapılacak olan tarım teknolojileri ve tarımsal insansız kara aracı yarışmaları için başvurular başladı ve 28 Şubat'a kadar devam edecek.

Teknofest başvuru için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim