ATV'de yayınlanan tarih dizisi Kuruluş Osman Selcan Hatun karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Didem Balçın sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini sevindirirken 'Didem Balçın hamile mi? Didem Balçın kimdir, kaç aylık hamile?' soruları da yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman dizisinin Selcan Hatun'u Didem Balçın hamile mi? Didem Balçın kimdir, kaç aylık hamile? Merak edenler için soruların yanıtı haberimizde olacak. 

Didem Balçın hamile mi? Didem Balçın kimdir, kaç aylık hamile?

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Avukat Can Aydın ile nikah masasına oturan genç oyuncu Didem Balçın Kasım ayında müjdeli haberle takipçilerini sevindirmişti. Didem Balçın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda anne olacağını açıklamıştı.

38 yaşındaki yetenekli oyuncu, söz konusu müjdeli haberi Instagram hesabından duyurdu.

Didem Balçın, aylar önce katıldığı bir baby shower partisinde üzerinde 'anne' yazılı bir maskeyle verdiği pozu yayınlayarak bebek beklediğini açıkladı. Balçın duygularını şu sözlerle ifade etmişti;

"Henüz farkında bile değilken ama çok istiyorken çekilmiştik bu fotoğrafı. Çok özel ve güzel bir gündü. Huzur doluydu. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban, ben ve bir sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz; isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin, arada yollayın bize."

Didem Balçın kimdir?

Didem Balçın 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da doğdu.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun olan Didem Balçın, ardından İstanbul'a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı.

İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu'nun "Ateşin Düştüğü Yer" oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu.

"Bunu Yapan İki Kişi" isimli komedi oyunu ile Li·ons En İyi· Komedi· Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu. Ayrıca babası TRT Radyosu'nda çalışmaktadır ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Editör: TE Bilisim