Justice League Snyder Cut ne zaman gösterime girecek? Justice League gösterim tarihi belli oldu. Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg  gibi DC çizgi romanlarının kahramanlarını bir araya getiren Justice League Snyder Cut hakkında detaylar merakla araştırılıyor. Heyecanla beklenen yapımın başlayacağı tarih belli oldu. Peki, Justice League Snyder Cut ne zaman gösterime girecek? İşte Justice League gösterim tarihi...

JUSTİCE LEAGUE SNYDER CUT NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK? İŞTE JUSTİCE LEAGUE GÖSTERİM TARİHİ

Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg gibi DC çizgi romanlarının kahramanlarını bir araya getiren 2017 yapımı süper kahraman filmi Justice League, bu yıl yeni bir versiyonla izleyicilerle buluşacak.  WarnerMedia cuma günü yaptığı açıklamada, “Justice League”in yeni versiyonunun 18 Mart’ta HBO Max’te gösterileceğini duyurdu ve filmin yeni afişlerini paylaştı.

Zack Snyder'lı yeni Justice League haberi, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Warner Bros. tarafından doğrulandı. Dört saat uzunluğunda olacak olan Justice League: The Snyder Cut, yapılan ilk açıklamalara göre dört bölüm halinde yayınlanacak ve mini dizi tadında olacaktı ancak sonrasında projenin film olacağı belirtildi.

Justice League’in 2017 yılında büyük beklentilerle vizyona giren versiyonu, beklentileri karşılayamamıştı. Zack Snyder’ın ek çekimlerinin başlamasına kısa bir süre kalmışken ekibinden ayrıldığı film, hem eleştirmenler hem de sinemaseverler tarafından pek beğenilmeyen film, gişede de beklentilerin çok altında kalmıştı. Projeden ayrılan Zack Snyder‘ın yerini alan Joss Whedon‘ın hazırladığı bu versiyonun beğenilmemesi, pek çok kişinin Zack Snyder tarafından hazırlanan versiyonu görmek istemesine neden oldu. Bu durum, sık sık gündeme taşınan #ReleaseTheSnyderCut hareketinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Aradan yıllar geçmesine rağmen bu istekten vazgeçmeyen DC hayranları, WarnerMedia’nın The Snyder Cut‘ın 2021’de HBO Max‘te yayınlanacağını açıklamasıyla geç de olsa isteklerine kavuşmuştu. Geçtiğimiz günlerde dört saat süreceği açıklanan filmden yeni bir fragman yayınlandı.

Editör: TE Bilisim