Survivor Dora boyu ve yaşı kaç? Survivor Uğurtan Dora nereli, instagram adresi ne? gibi sorular yarışmayı yakından takip eden kişiler tarafından merak ediliyor. Son dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan Survivor Uğurtan Dora’nın biyografi merak konu oldu. Başarılı yarışmacının hayatına dair detayları sizler için derledik. Peki, Survivor Dora boyu ve yaşı kaç? Survivor Uğurtan Dora nereli, instagram adresi ne? İşte hayatı…

SURVİVOR DORA BOYU VE YAŞI KAÇ? SURVİVOR UĞURTAN DORA NERELİ, İNSTAGRAM ADRESİ NE? İŞTE HAYATI…

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul’un Şişli semtinde doğmuştur.  Uğurtan Dora 37 yaşındadır. Bu bilgilerin ardından Survivor Uğur ile ilgili diğer bilgilere geçelim. İşte Uğurtan Dora’nın eğitim ve öğretim hayatına dair ayrıntılar…

2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı. 

SURVIVOR UĞURTAN DORA NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 izleyicilerinin merak ettiklerinden biri de, Uğurtan Dora’nın ne iş yaptığı. Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Uğurtan Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor. 

 SURVIVOR UĞURTAN DORA INSTAGRAM HESABI 

Instagram’da an itibarıyla 1500 takipçisi olan Survivor Uğurtan Dora, hesabını 'ugurtandora' kullanıcı adıyla kullanıyor. 

Editör: TE Bilisim