Survivor Doğan boyu ve yaşı kaç? Survivor Doğan Keser aslen nereli? İşte hayatı ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. TV8'in en çok izlenen yarışması Survivor 2021 yarışmacıları bir bir vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son olarak ünlüler takımında yer alan Doğan Keser hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yarışmaya yedek olarak katılacak ilk isim Doğan Keser olunca sosyal medyada gündem oldu. Peki, Survivor Doğan boyu ve yaşı kaç? Survivor Doğan Keser aslen nereli? İşte hayatı…

SURVİVOR DOĞAN KESER ASLEN NERELİ? İŞTE HAYATI

Doğan Keser 21.05.1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Zeytinburnu spor altyapısında yetişen Doğan Keser, profesyonel olarak A takımda oynadı. Fakat futbolu sadece bu takımda oynayabildi. Doğan Keser, askerlik dönüşünde de çeşitli işler yaptı. Sonrasında ağabeyiyle İstanbul Bakırköy’de perakende erkek giyim mağazası işletiyor.

SURVİVOR DOĞAN BOYU VE YAŞI KAÇ?

İzleyiciler, Doğan Keser evli mi sorusunu araştırılıyor. Survivor 2021 Ünlüler takımı yarışmacısı Doğan Keser, evli ve 1 kız babası. Doğan Keser 29 yaşındadır.

Survivor 2021’in ünlüler takımında mücadele edecek olan Doğan Keser’in boyu 1.64 metre iken kilosu da 61 kg.

Editör: TE Bilisim