ATV Müge Anlı canlı yayın izle 26 Şubat Cuma 2021 ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle seçenekleri yakından takip ediliyor. Müge Anlı yeni konuk ve olaylarla ekranlarda izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Son olarak 10 yıldır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesinde acı haber geldi. Güldane Biçer’i öldürdüğünü itiraf eden kocası teslim oldu. Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayında. İşte ATV Müge Anlı canlı yayın izle 26 Şubat Cuma 2021! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle…

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 26 ŞUBAT CUMA 2021! YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE

MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

MÜGE ANLI 25 ŞUBAT PERŞEMBE! YOUTUBE

MÜGE ANLI GÜLDANE BİÇER OLAYI NEDİR?

32 yaşında iken 10 yıl önce kayıp olan 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in kardeşi Müge Anlı’ya katıldı. Kız kardeşi evde ablasının şiddet gördüğünü eniştesinin de evden dışarı çıkarmadığını söyledi. Birkaç kere ablasının kaçarak kendi evlerine geldiğini anlattı.

KOCASINDA ŞOK AÇIKLAMALAR!

Çelişkili ifadelerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Eşi Güldane Biçer'i öldürdüğünü ve Büyükçekmece Karaağaç'ta göl kenarına gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer, sonrasında da polise gidip kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Biçer'in ifadesinde söylediği göl kenarına gidip çalışma başlatan ekipler, Güldane Biçer'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kıyafetlere ulaştı.

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Osman Biçer'de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

GÜLDANE BİÇER NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Üç çocuk annesi Güldane Biçer 10 yıldır kayıp. Ablası Melek Hanım kız kardeşinin 2011 yılında evinden kaybolduğunu bir ara polisin kız kardeşinin bulunduğunu söylediğini ama sizle görüşmek istemiyor dendiğini ama 10 yıldır kimlikte bir hareket olmadığını anlattı.

Dilaver Biçer, Müge Anlı’da canlı yayına bağlandı eşinin şiddetinden ailesine sığınan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer kaçtı mı? Üç çocuğunun babası eşinden şüpheleniliyor… Dilaver Biçer yayına bağlandı. (Osman Biçer’in babası) Güldane’nin kaybolmasından ailesinin haberi olduğunu onların sakladığını 3 çocuğu yuvaya vermeye çalıştıklarını kendisinin engellediğini Osman’ın bir karıncayı bile incitmeyen biri olduğunu iddia etti.

Editör: TE Bilisim