Mervenur Polat nereli, kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Ailesiyle birlikte Antalya Kepez'de yaşayan genç kadın 4 aydır kayıp olarak aranıyor. Genç kızın abisi Cüneyt isimli bir kişinin kız kardeşine tecavüz ettiğini iddia etti. Bir otelde çalışan 20 yaşındaki kadından haber alamayan yakınları Mervenur’un son durumu merak ediyor. Peki, Mervenur Polat nereli, kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Mervenur olayı ne?

MERVENUR POLAT NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Müge Anlı'da kan donduran iddia! 19 Ekim 2020’den bu yana kayıp olan 20 yaşındaki Mervenur Polat, ailesiyle birlikte Antalya’da yaşıyordu. Daha önce bir evlilik yapan ve bu evlilikten bir bebek dünyaya getiren Merve Polat, boşandıktan sonra ailesinin yanına taşındı. Bir otelde çalışan 20 yaşındaki kadından haber alamayan yakınları çareyi Atv ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı'ya başvurmakta buldu.

Aylardır kayıp olan Mervenur Polat'ın ablası Ebru Köse, kız kardeşinin Ece isimli arkadaşı ile Devrim Berkay adlı genç yüzünden kavga ettiklerini açıkladı. Köse ayrıca, Cüneyt isimli bir kişinin kız kardeşine tecavüz ettiğini öne sürdü. İşte Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat hakkında kan donduran iddia...

MÜGE ANLI MERVENUR OLAYI NE?

Kayseri’den katılan Ebru Köse, Antalya’da yaşayan kız kardeşi Mervenur Polat’ın 4 aydır kayıp olduğunu anlattı. Köse, kız kardeşinin Ece isimli arkadaşı ile Devrim Berkay adlı genç yüzünden kavga ettiklerini açıkladı. Köse ayrıca, Cüneyt isimli bir kişinin kız kardeşine tecavüz ettiğini öne sürdü.

19 Ekim 2020 tarihinde evden çıkan Mervenur Polat, ailesiyle birlikte Antalya Kepez'de yaşıyordu.

20 yaşındaki Mervenur Polat daha önce bir evlilik yaptı ve bir çocuğu vardı. Boşandıktan sonra ailesiyle yaşamaya devam eden Mervenur Polat, bir otelde çalışıyordu. D.B. adlı sevgilisi olan Mervenur'a ulaşılamıyor.

Editör: TE Bilisim