Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 579. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda. Cuma akşamları reyting listelerinden düşmeyen dizinin yeni bölümünde gelişmeler ve özet bilgiler yazının detayında olacak. Arka Sokaklar canlı yayında bu akşam, Mesut tarafından vurulmuş bir halde bulunan Cemal'in akıbeti belli olacak mı? Arka Sokaklar 579. bölüm canlı izle! Kanal D ile Arka Sokaklar yeni bölüm canlı izleme detayları yazımızda.

Arka Sokaklar 579. bölüm canlı izle! Kanal D ile Arka Sokaklar yeni bölüm canlı izle!

Mesut, Cemal'i vurulmuş olarak buluyor!İstihbarattan Ekrem yeniden ortaya çıkmış ve Mesut'u kendi işlerine alet etmeye başlamıştır. Bu durumdan dolayı Selin, Mesut'a serzenişlerde bulunur. Mesut, Ekrem ile operasyona giderken Cemal de onlara katılır. Operasyon sırasında Cemal ile Ekrem ortadan kaybolur. Çatışma yerine giden Mesut acı tablo ile karşı karşıya kalır. Cemal vurulmuş bir şekilde yerde yatmaktadır. Bu haber başta Ezgi olmak üzere herkesi şoke eder. Cemal'in akıbeti ise, merak konusudur.

Arka Sokaklar oyuncuları arasında kimler var?

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Müge Boz (Ece), Can Nergiz (Onur), Alp Korkmaz (Ali), Beril Kayar (Deniz), Figen Evren (Suat),Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Can Başak (Arif Müdür), Tunç Oğuz (Arda), Buse Varol (Yasemin), Yüsra Geyik (Zeliha), Manolya Aşık (Şule), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Kerimhan Duman (Tunç), Balım Gaye Bayrak (Ceren), Seda Kement (Feray), Esin Karakaya (Neriman), Tolga Yavuz (Dr.Eren), Efe Aydın (Fatih), Garip Kont

Editör: TE Bilisim