Kırmızı Oda Sadi’nin üvey annesi kimdir? Sadi’nin üvey annesiyle imtihanı izleyicilerini üzdü. Gerçek hayat hikayelerini anlatan Kırmızı Oda’da özellikle Sadi’nin yaşadıkları dikkat çekiyor. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteri büyük beğeni topladı. Oyunculuyla dikkat çeken oyuncunun son bölümde yaşadıkları da merak konusu oldu. Özellikle üvey annesinin eline düşen Sadi’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Kırmızı Oda Sadi’nin üvey annesi kimdir? Sadi’nin üvey annesiyle imtihanı...

KIRMIZI ODA SADİ’NİN ÜVEY ANNESİ KİMDİR? SADİ’NİN ÜVEY ANNESİYLE İMTİHANI

Kırmızı Oda’da Sadi’nin üvey annesi Berfu Öngören (22 Ağustos 1981, İzmir), Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro’nun yanı sıra, Bizim Evin Halleri ve Ne Seninle Ne Sensiz isimli tv dizilerinde rol aldı.

Kırmızı Oda Sadi kliniği ilk kez ziyaret etmektedir ve doktor hanıma bir süredir iyi olmadığını söyler. Kendini 'Delikanlı Sadi' olarak tanıttığı gibi çevresi de kendisine deilkanlı Sadi demektedir. Doktor Piraye de Sadi'den korkacaktır. Lüks ve karanlık bir hayatı var gibi görünen Sadi'nin belindeki silah doktorlara korkuyu yaşatan detay olacaktır. Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanmıştır. 

Erkan Petekkaya kimdir?

12 Aralık 1971 tarihinde aslen Diyarbakırlı olan bir ailenin çocuğu olarak Elazığ'da doğdu. Çocukluğunu İstanbul'un Anadolu Yakası'nda geçirdi. Fenerbahçe Lisesi'ni bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

1993 yılından bu yana kadrolu Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Petekkaya, uzun yıllar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda sahne aldı. 1994 yılında şaka programıyla sunuculuğa, 1998 yılında ise set oyunculuğuna başladı.

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'da Sadi karakterine hayat vermektedir.

Editör: TE Bilisim