TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da Kumru'nun gerçek hikayesi milyonlarca izleyici tarafından ilgiyle izlenirken, Kumur'Nun gençliğinde ve çocukluğunda yaşadığı acılar herkesi derinden etkiliyor. Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kırmızı Oda Kumru karakterinin gençlik ve çocukluk yıllarını canlandıran oyuncular da merak konusu oldu. Peki, Kırmızı Oda Kumru'nun küçüklüğünü kim oynuyor? Kırmızı Oda Kumru kim? Bilgiler yazının devamında...

Kırmızı Oda Kumru'nun küçüklüğünü kim oynuyor? Kırmızı Oda Kumru kim?

Kırmızı Oda dzisinde Kumru karakterinin şimdiki halini Aslıhan gürbüz canlandırıyor. Kumru'nun küçüklüğü, çocukluğu ve gençliğine de dizide yer verilirken izleyiciler, Kırmızı Oda Kumru'nun küçüklüğünü kim oynuyor? Kırmızı Oda Kumru kim? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Kırmızı Oda Kumru'nun gençliğini Sedanur Bakar canlandırmaktadır. Sedanur Bakar, Kırmızı Oda Kumru'nun gençliği rolüyle ekranlara gelmektedir.

Güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuğu ile de tam not alan

Sedanur Bakar Kimdir? Hangi Dizide Oynadı?

Genç oyuncu Sedanur Bakar, Kırmızı Oda dizisiyle ilk kez kamera karşısına çıkmıştır.

Layla Şirin Ajans oyuncusu olan Sedanur Bakar, Kırmızı Oda dizisinde Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakterinin gençliğini canlandırmaktadır.

Editör: TE Bilisim