Kırmızı Oda'nın popüler isimlerinden biri haline gelen Nazlı'nın gerçek hikayesi ve oyuncunun hayat hikayesi merak konusu. Kırmızı Oda dizisi alışılmışın dışında gerçek hayat hikayeleriyle ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Manolya Psikiyatri Merkezi'ne başvuran danışanların hayat hikayeleri herkesi gözyaşlarına boğuyor. Eşiyle sıkıntılar yaşayan ve boşanma noktasında Doktor Hanım'a müracaat eden Kırmızı Oda'daki Nazlı kimdir, gerçekte adı ne? Kırmızı Oda Nazlı'nın hikayesi merak ediliyor. İşte detaylar.

Kırmızı Oda'daki Nazlı kimdir, gerçekte adı ne? İşte Kırmızı Oda Nazlı'nın hikayesi

Kırmızı Oda'daki Nazlı karakterini güzel oyuncu Pınar Deniz canlandırmaktadır. Eşi Recai (Gökhan Yıkılkan) boşanma aşamasında Manolya Psikiyatri Merkezi'ne başvuran Nazlı'nın annesi ve babasıyla da sorunlar yaşadığı ortaya çıkmıştır.

Psikiyatri kliniğine çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine olan farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını isteyecektir. Recai'nin ise tek derdi eşinden boşanmaktır. 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini yansıtan, Binnur Kaya'nın ana karakter olarak yer aldığı dizide Nazlı'nın gerçek hikayesinden senaryoya uyarlanan detaylar ise ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Kırmızı Oda Nazlı (Pınar Deniz) kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler hangileri?

Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna dahil olan Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da doğdu. Aslen Mardinli ve Arap kökenli olan Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur.

Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de aldı.

Pınar Deniz ilk oyunculuk deneyimini Sil Baştan dizisinde yaşadı ve bu dizide Evrim karakterini canlandırdı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 'Yani' adlı şarkısının klibinde oynayan Pınar Deniz, asıl çıkışını ise tarihi bir dizi olan Vatanım Sensin ile yaptı.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı dizide Yıldız karakterini canlandıran Pınar Deniz, Kırmızı Oda dizisine 'Nazlı' karakteriyle dahil oldu.

Editör: TE Bilisim