Müesses nizamın taşeronluğuna soyunan dönemin asker, akademisyen ve medya mensubu kuklaları yakın tarihin çöplüğüne atıldı. İş dünyası ve çeteler millet iradesi karşısında hizaya girdi. Şimdi sıra ipleri elinde tutan ve sömürge planlarıyla Türkiye’nin ve mazlum milletlerin başına çorap örmeye kalkan küresel kaos tüccarlarına geldi.

ERBAKAN HAYRANI OLDULAR

28 Şubatta küresel darbecilerin maşalığına soyunanlar yüzlerine çaldıkları kara lekeyle tarih sahnesinden çekildiler. O dönem Refah- Yol hükümetini indirmek için her türlü gayri milli söylemi diline dolayan ve Erbakan Hoca’ya küfredenler bugün ona övgüler yağdırıyor. Oy hesabıyla başörtüsü düşmanlıklarını gizliyor, “İnanca saygı” nakaratları okuyorlar.

BATAKLIK DA KURUYACAK

Bugün hala ülkemize diş bileyen efendileri, bin bir türlü oyunlarla, yeni maşalarla millet iradesine kastetme planları yaparken, Türkiye bu şer odaklarının maskelerini bir bir düşürüyor. Türkiye, Doğu Akdeniz’deki enerji hamleleri ile Suriye sınırında teröre karşı verdiği amansız mücadeleyle küresel egemenlerin kirli oyunlarını tek tek boşa çıkardı.

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE

Türkiye milli ve yerli teknoloji hamlesi ve dünyanın gıpta ettiği savunma sanayi ile şimdi merhum Prof. Dr. Erbakan’ın “Yeniden Büyük Türkiye” vizyonuyla küresel kuklacılara en büyük ihtarı çekiyor. Erbakan Hoca döneminde atılan tohumlar bugün küresel aktörlerin engellerine rağmen yeşertiliyor.

Editör: TE Bilisim