Gurur Şenel tutuklandı mı son durum ne? Sosyal medyada gündem olan Gurur Şenel kimdir, nereli gibi sorular sıkça araştırılıyor. Sosyal medya yapılan paylaşımlar sonrası trend olan Guru Şenel, çiğ köftecide çalışan genç bir çalışana saldırdı. Saldırı anı an be an kaydedilirken saldırgan kişinin son durumu merak konusu oldu. Peki, Gurur Şenel tutuklandı mı son durum ne? Sosyal medyada gündem olan Gurur Şenel kimdir, nereli?

GURUR ŞENEL TUTUKLANDI MI SON DURUM NE?

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.K.'yı yumruklayan G.Ş.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Polis merkezinde ifadesi alınan G.Ş. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

GURUR ŞENEL KİMDİR?

Gurur Şenel, 23 Şubat'ta gittiği çiğ köftecide dükkan çalışanı Y.K.'dan acısız çiğ köfte sipariş etti.Dürümün acılı olduğunu öne sürerek Y.K.'ya yumrukla saldıran Şenel, bir süre sonra ise sakinleşerek dürümün parasını ödeyip dükkandan ayrıldı.

Olayın ardından darp raporu alan Y.K., Şenel'den şikayetçi oldu.

Olay anları iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüde müşterinin içeri gelişi, sipariş vermesi ve daha sonra da tartıştığı çalışan Y.K.'ye yumruklarla saldırdığı anlar yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, büyük tepki çekti.

Editör: TE Bilisim