Müge Anlı Sıla Uysal nereli, kimdir, kaç yaşında? Sıla Uysal nerede, bulundu mu? gibi sorular Müge Anlı ile Tatlı Sert gündem oldu. 25 yaşındaki Sergen canlı yayına bağlanarak kızını kaçırmadığını iddia etti. Acılı anne ise kızının kaçılması için Sergen’in parmağı olduğunu ve ceza evine girmesi gerektiğini savundu. Çok çarpıcı iddialar ve korkunç açıklamalarda bulunan Sıla’nın annesi kızına tecavüz ettiğini savundu. Peki, Müge Anlı Sıla Uysal nereli, kimdir, kaç yaşında? Sıla Uysal nerede, bulundu mu?

MÜGE ANLI SILA UYSAL NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün Sıla Uysal gündem oldu. 2 Mart Salı günü canlı yayınlanan programda çok çarpıcı iddialar, korkunç suçlamalar ardı ardında geldi. Mersin’de, akrabası 25 yaşındaki Sergen tarafından kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki Sıla’nın son durumu merak konusu oldu.

SILA UYSAL NEREDE, BULUNDU MU?

24 Şubat Çarşamba günü, Mersin Yenişehir'den kaçırıldı. 26 yaşındaki kuzeni tarafından kaçırıldığı iddia ediliyor. Daha önce de Sergen adlı kuzeni tarafından kaçırıldığı söyleniyor.

Editör: TE Bilisim