Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor karşılaşıyor. Yeni Malatya Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Ligin 27. haftasında Yukatel Denizlispor'u 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle 54 puan toplayarak 2. sırada yer alıyor.

Yeni Malatyaspor ise 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 yenilgi sonunda 31 puan elde ederek 13. sırada bulunuyor.

İKİ TAKIM 8. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor, ligde 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın oynadığı 7 maçta Beşiktaş'ın 5, Yeni Malatyaspor'un 1 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise golsüz sona erdi. 2017-2018 sezonunda oynanan ilk maç 0-0 beraberlikle biterken, ikinci yarıdaki karşılaşmayı Beşiktaş 3-1 kazandı.

Siyah-beyazlı ekip, sonraki sezon oynanan iki karşılaşmada rakibine 2-1'lik skorlarla üstünlük kurdu. Geçen sezon İstanbul'da oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ı 2-0 yendi. Siyah-beyazlı ekip de deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etti. Beşiktaş, bu sezon evindeki karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı.

EKSİKLER

Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Cenk Tosun ve henüz hazır olmayan Francisco Montero bu maçın kadrosuna alınmadılar. Yeni Malatyaspor'da kart cezalısı Semih Kaya bu maçta formasından uzak kalacak.

MUHTEMEL 11'LER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Wallace, Hadebe, Bülent, Zeki, Ahmed, Mustafa, Adem, Hafez, Tetteh

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Editör: TE Bilisim