GTA 6 ne zaman çıkacak sorusu oyuncuların en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Rockstar Games’in oyun hakkında resmi açıklamalarda bulunurken bir yandan da oyuncular şimdiden GTA 6 sistem gereksinimlerini araştırıyor. Şirkete yakın kaynaklar GTA 6’nın satışının 2023 yılının yazına doğru gerçekleşeceğini iddia etti. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak 2021? GTA 6 sistem gereksinimleri ne?

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK 2021?

GTA 5'in ardından yıllardır GTA 6 ile ilgili oyuncular yeni haberler yakından takip ediyor. Oyunun ne zaman çıkacağına ilişkin detayları merak eden oyuncular GTA 6 sistem gereksinimlerini de merak ediyor. Her zaman ki gibi GTA 6 hakkında yeni bir dedikodu çıkıyor. Rockstar Games tarafından açılmış olan yeni bir iş duyurusunu, oyunun fragmanına hiç beklemediğimiz kadar yakın olabileceğimizi gösteriyor.

Oyunun 2022 yılının ilkbahar mevsiminde duyurulacağı iddia edildi. Paylaşılan bilgiye göre Grand Theft Auto 6, 2023 yılının ekim ayında konsollara çıkışını gerçekleştirecek. Tıpkı önceki oyunda olduğu gibi bir süre sonra PC platformuna da çıkacak. İlk önce oyunun hikaye modunu içeren sürümü yayımlanacak. Daha sonra ise online modun yer aldığı sürüm piyasaya sürülecek.

GTA 6 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NE?

Bu konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Editör: TE Bilisim