Müge Anlı’nın kızı var mı? Müge Anlı evli mi kızı kim? soruları sıkça araştırılıyor. Programa başvuran insanların elinde tutan ve onlara en büyük desteği veren Müge Anlı'nın özel hayatına dair detaylara ulaşmak maalesef çok zor. Dönemin Sherlock Holmes'ü olan Anlı’nın biyografisine ilişkin detayları haberimizde yer vereceğiz. Peki, Müge Anlı’nın kızı var mı? Müge Anlı evli mi kızı kim? İşte detaylar…

MÜGE ANLI’NIN KIZI VAR MI? MÜGE ANLI EVLİ Mİ KIZI KİM?

Çünkü Müge Anlı aynı kişiyle 2 defa evlilik yaşamış ve olaylı şekilde boşanmıştı. Müge Anlı Kanal 6'da çalıştığı sırada gönlünü magazin müdürü olan Burhan Akdağ'a kaptırıyor. Ancak, Burhan Akdağ o sıralarda evli ve çocuğu var. İkili aşklarına yenik düşünce Burhan Akdağ eşinden boşanıyor ve 1993 yılında Müge Anlı ile evleniyor. İkili evliliklerini 2002 yılında Lidya adını verdikleri bir kız çocuğuyla taçlandırıyor. Lidya ile ilgili pek fazla bilgiye erişmek zor.

Müge Anlı kariyer basamaklarını hızla tırmanırken Burhan Akdağ'ın kariyeri ise aynı hızla düşüşe geçiyor. Bu eşitsizlik ev içinde birtakım tatsız olayların yaşanmasına sebep oluyor. Bir gün kavga esnasında Müge Anlı boşanmak istediğini söyleyince Burhan Akdağ da ertesi gün dava açıyor. İkili olaysız bir şekilde boşandılar.

Yeniden evlenme kararı alan ikili, eski evlilik tarihlerinde nikah masasına oturuyorlar. Çok geçmeden eski kavgalar da gün yüzüne çıkıyor. Tabii bu sefer doz epey yükselmiş olacak ki, taraflar birbirine çeşitli suçlamalarda bulunarak boşandılar.

Editör: TE Bilisim