Hasta yatağı, birçok hastanın mecburiyet karşısında doktor tarafından hastaneye veya evde yatış verilmesi ile kullanımı mümkün olan bir yatak çeşididir. Bu sebeple en iyi kalitede ve imal eden yerin de kalite standartlarına uygun bir üretim yapması ile önem kazanır. Her alım yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok konu mevcuttur. Her zaman alınan hasta yatağında kullanılan materyallerin en iyi kalitede olmasına özen gösterilmesi önemlidir. Yanlış seçimlerde kalitesiz ürünlerin kullanımı açısından ciddi sorunlara yol açabilir. Bu sebeple alınan yer ve kullanılacak alanında müsait olmasına dikkat edilir.

Hasta Yatakları Kullanım Alanları
Hasta yatağı çeşitleri birçok modelin imal edilmesiyle kullanıma uygun bir hale gelmektedir. Her zaman montaj konusunda uzman kişilerin yapım aşamasında parçaları birleştirip kurulumunu sağlaması yeterlidir. Bu sebeple de en çok satın alınan yatak çeşididir. Her zaman hastanelerde kullanımı mümkündür. Hasta bakım evlerinde de kullanımı yaygın olan ürün, rehabilitasyon merkezler ve diyaliz merkezlerinde de mevcuttur.

Hasta yatağı kiralama ile kaliteli bir firmadan alım sağlanabilir. İsteyenler için Safir Hasta Yatakları firması tarafından çıkarılan önemli ürünler mevcuttur. Rehabilitasyon yerleri, hastaneler ve huzur evlerinde de bir sürü çeşit hasta yatağı bulunmaktadır. Her çeşit için gerekli malzemeler farklılık gösterir. İstenilen üründe farklı çeşit yatakların olması da alım yapılacak yere ve alımı sağlayan yerin fiyat uygunluğuna göre değişir.

Hasta Yatağı Çeşitleri
Her hasta için oldukça kullanışlı olan yataklar birçok alanda kullanım sağlar. Böylelikle en çok tercih edilen ürünler olarak görülür. Birçok çeşidi mevcut olan hasta yatakları içerisinde en çok kullanım alanı sağlayan çeşitler aşağıda verilmiştir;

●       2 Motorlu Hasta Yatağı (iki hareketli )

●       3 Motorlu Hasta Yatağı (üç hareketli )

●       4 Motorlu Hasta Yatağı (dört hareketli )

●       Parçalı Hasta Karyolası

●       Tek Parça ve Lazer Kesimli Hasta Karyolası

●       Visco Süngerden İmal Edilmiş Hasta Yatağı

●       Havalı Hasta Yatakları

Birçok çeşidi mevcut olan hasta yatakların havalı yatak çeşitleri de en çok kullanılanlar arasında gelir. Tüm hasta yatağı çeşitleri ile ilgili olarak Safir Hasta Yatakları sayfasından hizmet alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim