Türkiye’de yaşayan Burak Bayırlı adlı Hristiyan genç attığı Twitle tehdit edildiğini açıkladı. Kendisinin Hristiyan dinine mensup olduğunu ifade eden Bayırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevdiği ve desteklediği için ölümle tehdit edildiğini söyledi.

HADSİZ TEHDİT!

Bayırlı’nın Twitter hesabından paylaştığı tehdit mesajında “Ermeni uşağı sana mı kaldı Türkiye’de barışı sağlamak, Erdoğan’ı desteklemek. Seni de Hrant Dink’in yanına yollayacağız. Bu ülkede sizin gibilere yer yok. Senin de kafana sıkacağız. Sıkmazsak adam değiliz. Köpek gibi can vereceksin. Yanına geleceğimiz günü bekle.” ifadeleri yer aldı.

Ölüm tehdidinin ardından helallik isteyen Bayırlı Hristiyan olduğu için ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediği için ölümle tehdit edildiğini belirtti.

“ERDOĞAN’I DESTEKLİYORUM DİYE…”

Bayırlı yaşanan olaya dair şu ifadeleri kullandı;

“Az önce ölüm tehditi olan bir SMS aldım Hristiyanım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyorum diye ölümle tehdit ediliyorum. Burada kardeş olalım devletimizin arkasında duralım dedim diye öldürmekle tehdit ediyorlar. Hrant Dink'in yanına gideceksin diyorlar. Hakkınızı helal edin...”

NUMARA, PKK YUVASI İSVEÇ’TEN

“Helallik istedim ne olacağı belli olmaz. Numara İsveç. Yani PKK'nın cirit attığı ülke. Ben son nefesime kadar kardeşliği ve Recep Tayyip Erdoğan'ı savunmaya devam edeceğim.”

Editör: TE Bilisim