CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımının yankıları sürüyor.

İmamoğlu, paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek Twitter hesabında kutlama mesajı yayınlamıştı. 

Mesaj İYİ Parti'liler tarafından tepkiyle karşılanırken Akşener konu ile yaptığı açıklamada "Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum" dedi.

TEPKİLER DİNMİYOR

Başta İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu olmak üzere parti kanadından paylaşıma tepki gösterenler oldu. Ağıralioğlu, "Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum." dedi.

Bu kez de İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Vedat Yenerer sosyal medya hesabından  "Allah'ın Ekremi, sen ne menem bir siyasi fırıldaksın? Her açıklamanı, her icraatını talimatla yaptığın çok belli oluyor.. Senden artık gına geldi.." diyerek İmamoğlu'na  ağır sözler sarf etti. 

Editör: TE Bilisim