Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Adem Bozkurt’un şüpheli kaybı programa damga vurdu. Aracı terk edilmiş halde bulunun Adem Bozkurt’un telefonuna da ulaşamayan eşi soluğu Müge Anlı’da aldı. 5 Mart Cuma gününden itibaren haber alınmayan Müge Anlı Adem Bozkurt kimdir, nereli, kaç yaşında? Adem Bozkurt’a ne oldu? soruları gündem oldu. Peki, Müge Anlı Adem Bozkurt kimdir, nereli, kaç yaşında? Adem Bozkurt’a ne oldu?

MÜGE ANLI ADEM BOZKURT KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? ADEM BOZKURT’A NE OLDU?

Samsun’da yaşayan 48 yaşındaki Adem Bozkurt 2 çocuk babası. Aracı tek edilmiş halde bulan arama kurtarma ekipleri henüz Adem Bozkurt’a ulaşabilmiş değil. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Konuya ilişkin yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

MERVENUR POLAT OLAYINDA SON GELİŞMELER

Mervenur Polat’ın (20), önceki gün Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedi bulundu. Baş şüpheli Cüneyt Akyol'un birlikte uyuşturucu madde aldığı Mervenur Polat’ı sabah uyandığında ölü bulduğu, ardından genç kadının cesedini folyo ile sarıp, paket haline getirdikten sonra motosikletli kurye olan S.G. adlı arkadaşını aradığı belirlendi. Mervenur Polat’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. İşte Mervenur Polat olayında son gelişmeler...

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat  4 ay sonra ölü olarak bulundu. Kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı. Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde bulundu.

Editör: TE Bilisim