Savaşçı 5. sezon ne zaman başlayacak? İşte Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Büyük bir merakla beklenen Savaşçı dizinin 5. sezonunda ilk tanıtım yayımlanmasıyla vatandaşları heyecanlandıran sahneleriyle izleyicileri izleyicilerin beğenisini kazandı. Heyecanın dorukta olacağı yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise merakla bekleniyor. İşte tüm detaylar haberimizde…

SAVAŞÇI 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? İŞTE SAVAŞÇI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU!

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Büyük bir merakla beklenen dizinin 5. sezonunda ilk tanıtım yayımlandı. Savaşçı ne zaman başlayacağı ile ilgili heyecan dorukta. Pazar günleri yayımlanan dizinin 14 Mart Pazar günü ilk bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyor.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU!

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİNDEN AYRILANLAR

Savaşçı'nın barol oyuncusu Berk Oktay, Yasak Elma dizisine geçti. Aynı zamanda Gaye Turgut Evin de Savaşçı'ya veda ederek TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun’un kadrosunda yer almaya başladı. Diziden başka ayrılık haberleri de geldi. Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirtilmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda ettiği söyleniyor.

Editör: TE Bilisim