AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İletişim Platformu toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Türkiye’nin çeşitli medya platformlarında görev alan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kabaktepe, gündeme ilişkin mesajlar verdi.

“YAPMADIKLARINI REKLAM OLARAK GÖSTERİYORLAR”

CHP'li İBB yönetiminin tamamen algı üzerine kurgulanmış belediyecilik anlayışını da eleştiren Kabaktepe, Kadir Topbaş yönetimine atıfta bulunarak, "Şimdiki yönetim Topbaş’ın tırnağı dahi olamaz. Onun vizyonunu hayal dahi edemez" dedi.

İBB yönetiminin, yapmadığı icraatları reklam olarak göstermeye çalıştığını söyleyen Kabaktepe, "AK Parti icraatlarla konuşur. Karşımızda yapmadığı icraatları reklam olarak göstermeye çalışan bir zihniyet var" ifadelerini kullandı.

GENÇLER İÇİN YENİ PROJELER

2023 ve 2024 yıllarında düzenlenecek seçimlere de değinen Kabaktepe, "Allah’ın izniyle önce 2023’ü ardından da 2024’ü alacağız. Sadece yapmamız gereken şeyler var, onları yaptıktan sonra ben bir tehlike görmüyorum. Kendimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Gençlere yönelik yeni projeler yapacaklarını dile getiren Kabaktepe, AK Parti İstanbul İl Gençlik yönetimiyle birden fazla toplantı planladıklarını, toplantılarda gençleri dinleyeceklerini söyledi. Gençlerle ilgili birtakım bilimsel veri oluşturulacağını kaydeden Kabaktepe, mart sonuna kadar toplantıların tamamlanacağını bildirdi.

“YÜZDE 60’LARI HESAP EDİYORUZ”

Kabaktepe, "Biz gençlerimize fırsat verir de onların önünü açarsak, onlar kendi üretmesi gereken işleri üretip yapacaklar" dedi.

AK Parti teşkilatlarında çalışan herkesin kendisinin yol arkadaşı olduğunu söyleyen Kabaktepe, "Omuz omuza sanki aynı evde kalmışız gibi bir samimiyetle, partimiz 20 yıldır böyle hareket etti, öyle hareket edeceğiz" diye konuştu.

Mevcut gelinen noktada başarısızlıktan değil yetersizlikten yakındıklarını dile getiren Kabaktepe, "Geçmişle ilgili özeleştiri yapılırken, partiye ve zor şartlarda görev almış arkadaşlara haksızlık etmememiz lazım. Partimiz hala Türkiye'nin açık ara en çok oy alan birinci partisidir. Biz de yüzde 60'ları nasıl yakalarızı hesap ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

CHP SINIFI GEÇEMEZ”

Pandemide Türkiye'nin sağlık sisteminin geldiği noktanın bir kez daha ne kadar önemli olduğuna dikkati çeken Kabaktepe, "Erdoğan olmasaydı pandemide nerede yatardık?" sorusunu sordu. Kabaktepe ayrıca, "Karne hesabı yaparsak CHP asla sınıfı geçemez" diye konuştu. 

Körü körüne kimseyi hedef almayacaklarını vurgulayan Kabaktepe, İstanbul'un pandemi sürecinde yaşadığı olumsuzluğa örnek vererek, "Her şeyi tamamlanmış şehir hastanesinin yolunu yapamayız diyen İBB Başkanı'na, bu ülke pandemiyle boğuşurken sorumluluk almadığı için hesabını da sorarız" dedi. 

Editör: TE Bilisim